Дали се сериозни ромиве? Ни т од талент немаат, мене не ми е јасно до тука како дотуркаа стварно. На ништо не личат, раштимани до бескрај, кој како му се сака се мрда, ужасни се.
Жељко има убедливо најсилна група во шоуто, па Емина после него. Победникот ќе биде од овие две групи. Кристина за жал има најслаба група, ниту еден фаворит нема што се истакнува кај неа.
^ Ти навивај за Ава да победи на Велики Брат. Не дека е наш, ама РАСТУРИ!!! Со време дадоа реклами да се соземеме, ама уште еднаш се виде дека чист просек се сите во споредба со Даниел.
Има некаков проблем? Или неговиот прекрасен глас ти ги гребеше ушите? И ѕвездата на вечерта. Срцка значи, не дишев додека го слушав, толку има прекрасен глас, таква емоција, браво, извонреден е!
Јас да бев во групи како овие шо се кај Кристина ќе се лутев Па вистина шо ... некој поубаво пее некој не ,некој е само придружен вокал а некој пее цела песна не ми е фер Знам дека се група и треба да е така да соработуваат ама ... Не бе не ми е убаво . Како се викаше тој високиот шо кажа дека има девојка ? (по тоа го запомнив) Е он ми е фаворит од цела група
Прекрасен е Даниел,а за сите тие што збореа како ги разочарал повторно им докажа дека е најдобар. Само напред Даниел! Не дека е наш најдобар е!!!
Дефинитивно од кај Кристина немам ниту еден фаворит.. ниту еден од нив не испеа добро.. За Даниел нема да коментирам, браво за дечкото.. се надевам ќе оди понатаму
Леонтина, поранешна на Жељко, а? :geek: Не загледав од почеток... Не ги видов нашиве браќа. Ама моите ми кажаа дека жирито баш и не било многу задоволно...
Добро е, Кристина го направи правиот избор. Ајдееее, одма се знае кај Жељко кој поминува. Ама добар избор направи и он. А што им е финтава со полуфиналево? Да не се збунија нешто? Па има време бааги до тогаш.
Маид беше подобар од ќерката на Луис. Многу повеќе се внесе во изведбата и 100% од себе даде да покаже колку му значи ова. Штета, баш ми е криво за него..