За Марија Ичкова баш се чудев што невлезе во Bootcampot.Викаат дека не ја пуштиле заради видот на музика што го пее,па тогаш зашто пуштија други што пејат во нејзин стил Пееше прекрасно,баш таа требаше да продолжи,ама тоа е тоа.
Епа немам време 24/7 да пишувам за бонбончево од Мислешево, тоа вам ви го допуштам, неговите сонциња.
Се наежив, многу е убаво Иако ова повеќе ми изгледа како за последна епизода, па нели да пеат заедно сите кои влегле во лајвовите, нема врска, супер е, сите некако среќно изгледаат
Само јас ли приметив дека кога Кајмак пее на секоја пауза за воздух во песната го вади јазикот ? И не дека не е личен но лицето малку му наликува на кокошка.. барем според мене Се е наместено подобро дури и од апчиња у аптека затоа не трошете кредит многу многу.. Jst sayin..
^^Ау па Алекса да ти кажам право беше многу поубав од Даниел,не беше ни кокошка ни петел ,туку жуто пиле.
^ Абе Харис беше жуто пиле. ----- Сериозно,ако веќе гледаме лепота,Алекса е пегла наопачки завртена. Темава веќе на ништо не личи,секој ден караници и реплицирања на мислења кои се напишани со цел на провокација и ништо друго. Ми се чини дека оваа тема е близначка на онаа дали да се носи бело на свадба. Ај луѓе бидете реални и реално гледајте на работите,доста љубоморите и пишувате трагикомични мислења во темава.Ич ама ич не сте интересни.
Цела Еминова екипа беа жути пиленца. Ама па знаеше ли ти дека Даниел и кокошка бил ? КОКОШКА,ај петел ќе сватев ама кокошка... Не дај боже да имаше девојка,петел ќе ја направеа.
Добро и до таму ли дојде дебатава, да нема што паметно да се каже. Срамота! Со умот и разумот некои дошле до најниското човечко дно да кажат дека некој изгледал како кокошка-петел-бомбона од Мислешево и што ли уште не. Дека Даниел Кајмакоски нешто вреди тоа е видено и потврдено. А Вие да не сте мисици-убавици што коментирате вакви празни зборови. Ај погледнете се во огледало, сигурно ви фали нешто и вас. Како прво никој човек не е совршен, мајка природа е тоа. Дали имал крив нос, уши, уста, бил ваков илиу онаков ТОА Е НАЈМАЛКУ БИТНО. Битно е дека е добар човек, има преубав глас и е скормен дечко кој се однесува согласно своите години. Никому ништо сега за сега не му погрешил или навредил. А што мислите вие мисици ЧОВЕКОТ ПО УБАВИНА СЕ ЦЕНИ ? Видете се прво самите, па оговарајте како немала баба работа..... До кај оди човечкиот памет-да се чудиш. Човек со животно или предмет не се споредува. Срамота е и споредба меѓу 2 лица да правиш, а не пак споредба на релација човек-животно-предмети. Никој не е совршен, НИКОЈ. Ај излезете вие да пеете и да бидете јавни личности. Да видиме Вие како на што ке наликувате. Дно
Емина: Даниел нема шанси покрај мојот Лукијан Во пресрет на суперфиналето на Х-фактор, кога ќе биде прогласен победникот на шоуто, Емина Јаховиќ најави дека тоа ќе биде нејзиниот единствен преостанат кандидат, Лукијан Ивановиќ. Во разговор за српски Курир, таа вели дека се надева на огромно присуство на обожавателите на натпреварувачите во Комбанка рената. -Мој фаворит за победа е Лукијан. Тој е комплетен Х-фактор, тоа што го бараме, а се надевам дека и публиката ќе го препознае тоа, вели таа. На констатацијата од српски Курир дека многумина сметаат дека токму Даниел Кајмакоски го има тој Х-фактор, таа тврди дека нашиот кандидат нема шанси покрај нејзиниот Лукијан. Финалето на Х-фактор ќе се одржи утре, со почеток од 21 часот на Сител телевизија. http://www.kurir.mk/magazin/scena/15190 ... ot-Lukijan
Се знае ли кој што ќе пее,каков ќе биде редоследот ... Извинете можеби оваа веќе некој го има напишано но не ве пратам со мислењата а тешко ми е да ги вртам страните нанзад Доколку знае некој нека ми кажа Фала
Прво сите ќе пеат по една песна, па ќе се направи пресек и двајца ќе отпаднат. Потоа тројцата кои останале ќе пеат уште една песна и по вториот пресек ќе отпадне еден и на крај во дуел ќе останат двајца кои ќе испеат и трета песна. Инаку незнам кои песни ќе ги пеат и по кој редослед.
Даниел немал шанси покрај нејзиниот Лукијан? Bitch please, go and стај си another силиконски brain. Уште то ти фали.
Од толку најави би требало да е интересно и добро организирано. :geek: Ако летне Лукијан ,тогаш значи дека не е местенка.