Искрено мојот фаворит испадна во предходниве лајвови и од овие што останаа најискрено мислам дека Даниел треба да победи , онака има најдобар глас според мене и најдобро пее . А дали тоа ќе се случи ќе видиме утре Спојлер Инаку според некои мислења ( кои и мене почнаа да ми држат вода ) велат дека е наместено и дека треба да победи Тамара , па незнам ќе видиме утре
И да е наместено и да не е пак ќе се гледа и интересно ќе биде!! Ама мислам дека е наместено! А Емина нели беше таа која најмногу го пофали Даниел на аудицијата??
Лукијан и Тамара сигурно во Топ 3. Србска националистичка работа-ќе видиме утре. Така ми изгледа работава.
1. Тамара 2. Даниел 3. Доктори 4. Маид 5. Лукијан Моја прогноза за утре. Колку и да сакам Даниел да победи, некако не ми е верна работава.
Леле не можам да дочекам до утре Не ми се верува да победи Даниел, иако има најдобар глас од овие што останаа. Наместено е сигурно Или Лукијан или Тамара, Маид не верувам бидејки два пати беше во дуел, а оваа Тамара најмногу ми боде очи Брат ми е за Тамара, ако победи таа на глава ќе ми се качи, а ако победи Даниел ќе види тој хахахаха
Цел свет е со Даниел, за местенките утре нема да има место. Факт е дека Даниел секогаш имал најмногу од гласовите на лајвовите, а така ќе биде и утре Спојлер Морее оптимист -Ви велам јас
Можеби е наместено ама ако не гласаме за својот фаворит,во случајот ако не гласаме тие кои навиваме за Даниел,после Бранко ли ќе биде крив ?Јас ќе си гласам,да нема забуни после,а ако наместиле џабе,Даниел е веќе звезда!А мислам дека е наместено Тамара да победи,очигледно е веќе.Мислам дека Доктори или Лукијан втори ќе стават,а Даниел дури трет . Убаво си приметила дека го вади јазикот,или мислите лесно е да се пее,земај микрофон и оп се е совршено Физички си е убав ,и треба да му го гледаме талентот,а не само маани да се барало
^^^ Е ич не е вистината сликата, зашто нит Тамара нит Докториве пееа ни една таква шабанска песна. Разбирам се, и мене Даниел ми е фаворит, ама малку сте нереални со некои изјави и вакви сликички. Посебно за Тамара, девојката е толку алтернативна и никогаш не можам да ја замислам со било каква песна освен анпалгд песни, жалопојки и поп сентиши. Па и Кристина има толку софистициран вкус за музика, далеку, далеку од турбофок аранжерка.
^и мене тоа ме интересира ама не откриваат така и треба, да не држат малку во неизвесност,да биде изненадување.Иначе Илма имаше напишано дека таа и останатите шо биле дел од шоуто (ваљда од лајв настапите) ќе настапувале зошто сите функционирале како една целина
Баш прочитав на ф-боок страната на Илма дека ќе била гостин... Уф...едвај чекам да гледам ,се сменив и на работа утре прва ќе одам
https://www.youtube.com/watch?v=bGVEyajYomk Почнаа бугарите да си го присвојуваат. Klara s2 weeks ago Daniel gordos Blgarska,vsicka maticna Blgarija e s teb
Гости како што прочитав денес (ако информациите се точни) ќе бидат Марија Шерифовиќ и мажето ма Емина Мустафа. Е да умрев вчера немаше да знам дека тој е ѕвезда . Ни останува да се спремаме за .Очигледно продукцијата е тотално загубена во просторот. А утре ги чека гостување во емисијата на Леа Киш.Мислам .... И ако до вчера бев убедена дека ќе победи Даниел,денес почна да ме напушта ентузијазмот.Некако убедена сум дека ќе се извртоперат работите....
Kако прво ,за тој коментар на јутјуб не ми се верува,оти не е баш убаво напишан,нема смисла ,би требало другачије да звучи,ништо чудно некој наш да го напишал ова
Најдобар е но не му е неопходна оваа победа. Како и да е, наместено е и дефинитивно победува или Тамара или Доктори. Даниел уште на почетокот покажа што знае и умее, стекна добар углед кај огромна публика. Едноставно не верувам дека нема некој од нашиве простори што не чул за него и според мене тоа е доволно. Има огромен талент и поседува вистински х фактор и тоа го знаат сите. Освоил прво место или не, сите се свесни дека е најдобар па така да ќе успее понатака во животот и без „победава„ .