1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Тек тогаш можам да замислам што ќе се случува овде.
    Темава ќе го надмине и очекуваното... :D

Се шират муабети дака Тамара имала врски,па ништо чудно и да победи.
    Замислете ја,ви се молам,Тамара како победник...најпрво ќе почне да се лигави ,да плаче,а тек тогаш кога ќе треба да даде интервју... :tmi: Тогаш ќе биде оф леле мајко.

На x-MajaEsposito-x, Golden, Butterfly-Girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    5.891
    Ке гласате ли?
    -И за кого?

Јас за Даниел:D

3. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    435
    Јас за Тамара а мајка ми за Даниел :D :D Ама може и јас да гласам за Даниел :$ :$

4. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    5.891
    Јас мисалм оти Тамара ке победи. Иначе не ми е јасно како Маид велат дека е подобар од Даниел дека он го има тој светски Xfactor, дечконо незнае ништо на аглиски да испее да каже они имал светски. Ај да го видиме нешшто на англиски да испее, па после нека ми кажуваат дека Даниел можел вода да му носи на Маид. :worried:

На tweety-tweety и Heartbeat им се допаѓа ова.
  5. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    1.007
    Допаѓања:
    2.269
    Реално Даниел ја има најголемата поддршка и според мене заслужува да победи ама за тоа дека ќе биде наместено ќе биде и победник ќе биде Лукијан или Тамара, мислам дека благодарение на богатото маженце на Емина ќе поткупат, гласови, судии што и да е, ама така ми мириса :^)

На x-MajaEsposito-x, Ilinaaa, Femin4e.mk и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Femin4e.mk

Femin4e.mk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2014
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    145
    Мене феминки најголем фаворит ми е ДАНИЕЛ :inlove: , има прекласен глас, скромен си е, а кога дојде во градски парк пред една недела, едвај издржа да стои на нозе сите го забарикадираа, значи се гледа од километар дека тој е фаворит број 1 , и сега која е таа Емина или незнам кој да ми збори дека Лукијан ќе победел или пак Тамара |( , значи ако не победи Даниел, 100% е наместено :!:. Лукијан под прво многу ме нервира со тоа х пред зборовите, значи од такт ме вади, а за тоа што е грд како коњ да не правам муабет :fubar: , ако евентуално тој победи незнам кој гласал за него, од некои 60 души што имам прашано за кого ќе гласаат само 2-3 најмногу ми имаат кажано за Лукијан, од сите финалисти најмногу него го мразам :x :devil: . Кога сме кај Тамара морам да кажам дека беше одлична само на првата аудиција :) :?: , од тогаш се на стара слава иде во понатамошниве лајвови, да има и таа некоја група обожаватели, значи не е до толку без фанови, ама незнам некако не ми иде да победи :!: ....во сите нејзини песни, се нешто мижурка со очите,со рацете се гребе таму по лицето,или на прсти се крева "за да ги долови емоциите" :envy: , плус тоа малце фаќа фалш, како да кажам клиза по тоновите, не ги пее чисто интонативно. Маид ми е супер, со моќен глас, немам во што да го искритикувам. Доктори исто така се добри, ама ги имитираат one direction, и затоа малце не ги сакам..има некои членови што малце фалшираат и тоа е доволно да не звучи се ко шо треба . Даниелчо ми е број 1, си го обожавам, на крај краева Македонец е треба да си го подржуваме. И Сакав да ве прашам по колку пати ќе гласате за Даниел?

На Eci15 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Femin4e.mk

Femin4e.mk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2014
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    145
    Еве што заборавив:
    -вака би сакала да биде распоредот :)
    1. ДАНИЕЛ
    2. Маид
    3. Доктори
    4. Тамара
    5. Лукијан
    -но изгледа вака ќе биде |(
    1. Тамара
    2. ДАНИЕЛ
    3. Лукијан

На x-MajaEsposito-x и unconditionally им се допаѓа ова.
  8. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Мојата прогноза за вечерва:
    1. Даниел :inlove:
    2. Тамара
    3. Доктори

А би сакала
    1. Даниел
    2. Маид
    3. Доктори

9. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Сакам Даниел да победи :) , во спротивни шоуто ќе го сметам за наместено. :!: И ако не победи Даниел нека победи било кој само да не е селјакот Лукијан. |( Толку од мене, со среќа нека му е на Даниел. Можеа нешто гласање на ниво на држава да организираат, на овие од Пустец бесплатни пораки да им дадеа едно друго, ама изгледа штедат сега пред избори |(

На Femin4e.mk, x-MajaEsposito-x, raww и 2 други им се допаѓа ова.
  10. cansuuuu

cansuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    111
    Не значи дека наш претставник треба државата да се замара со тоа и да му организира гласање :P И онака тешко дека ќе победи и другите се квалитетни пејачи.. Тамара ми е мене фаворит,некако супер беше сите настапи, другиве правеа киксови.. :)

На tweety-tweety и Barbica им се допаѓа ова.
  11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.179
    Допаѓања:
    23.164
    Јас вечер ќе си гласам или за Лукијан или за Маид, кој ќе ми испеј поубо тој :D
    Ај уште малце време остана, па да видиме шо ќе биди :)

Бтв некоја информација, сите натпреварувачи ќе бидат вечер таму? или не? нека бидат да попеат нешто :D

12. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Маид, Тамара или Лукијан до ПОБЕДА!

На cansuuuu и Adi888 им се допаѓа ова.
  13. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    А што Тамара воопшто киксови не направи а ?

На unconditionally и bubamara12345 им се допаѓа ова.
  14. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    5.891
    Тамара постоја фалшира. Ама и убаво и неубаво да пее нејзе постојано ја фалат.

На Ilinaaa и bubamara12345 им се допаѓа ова.
  15. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    435
    Направи и Тамара грешки ама не беа толку приметливи како другите! :wasntme: :!: :!: :hai:

16. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    5.891
    Kои други квалитетни пејачи? Маид може убаво пее али не треба да биде победник. Тамара постојано фалшира, а исто така и Доктори од нивната екипа само тој Армин убаво пее. Даниел сите песни перфекно ги испеа на свој начин без да го емитира одргиналот, само Љубави што не ја испее баш нај, ама ако гледавте во xstar ја кажа причината. :D

На Golden, unconditionally, Ilinaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
    З жал ќе победит Тамара |( :puke:

18. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    5.891
    Eпа тој што не разбира нема да примети. Sky fall кога ја пееше судиите и велеа дека прекрасно пеела дека најубаво го влаедела англискиот од сите останати натпреварувачи. А според мене таа песна најгрдо ја испеа ко да рикаше со тоа нејзиниот глас..

На Femin4e.mk, Golden и Ilinaaa им се допаѓа ова.
  19. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    5.891
    Еминче со твоите пари не само што себеси се напраи да личиш ко нормален човек сеа и твоите натпреварувачи напрај си ги победници и дотерај го малче тоа Лукијан... Гласовите знаеме дека ке ги платиш.

На x-MajaEsposito-x, leighton23, bubamara12345 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. cansuuuu

cansuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    111
    Кога ја пееше Даниел од Авичи,незнам кој настаап по ред не се критикуваше самиот,за текстот? Тамара не велам дека не направи киксови ама ги прикриваше успешно, и најспецифична е во изведбите на песните,гласот и сл. и судиите го нагласиа тоа неколку пати.. :D