^^Тек тогаш можам да замислам што ќе се случува овде. Темава ќе го надмине и очекуваното... Се шират муабети дака Тамара имала врски,па ништо чудно и да победи. Замислете ја,ви се молам,Тамара како победник...најпрво ќе почне да се лигави ,да плаче,а тек тогаш кога ќе треба да даде интервју... Тогаш ќе биде оф леле мајко.
Јас мисалм оти Тамара ке победи. Иначе не ми е јасно како Маид велат дека е подобар од Даниел дека он го има тој светски Xfactor, дечконо незнае ништо на аглиски да испее да каже они имал светски. Ај да го видиме нешшто на англиски да испее, па после нека ми кажуваат дека Даниел можел вода да му носи на Маид.
Реално Даниел ја има најголемата поддршка и според мене заслужува да победи ама за тоа дека ќе биде наместено ќе биде и победник ќе биде Лукијан или Тамара, мислам дека благодарение на богатото маженце на Емина ќе поткупат, гласови, судии што и да е, ама така ми мириса
Мене феминки најголем фаворит ми е ДАНИЕЛ , има прекласен глас, скромен си е, а кога дојде во градски парк пред една недела, едвај издржа да стои на нозе сите го забарикадираа, значи се гледа од километар дека тој е фаворит број 1 , и сега која е таа Емина или незнам кој да ми збори дека Лукијан ќе победел или пак Тамара , значи ако не победи Даниел, 100% е наместено . Лукијан под прво многу ме нервира со тоа х пред зборовите, значи од такт ме вади, а за тоа што е грд како коњ да не правам муабет , ако евентуално тој победи незнам кој гласал за него, од некои 60 души што имам прашано за кого ќе гласаат само 2-3 најмногу ми имаат кажано за Лукијан, од сите финалисти најмногу него го мразам . Кога сме кај Тамара морам да кажам дека беше одлична само на првата аудиција , од тогаш се на стара слава иде во понатамошниве лајвови, да има и таа некоја група обожаватели, значи не е до толку без фанови, ама незнам некако не ми иде да победи ....во сите нејзини песни, се нешто мижурка со очите,со рацете се гребе таму по лицето,или на прсти се крева "за да ги долови емоциите" , плус тоа малце фаќа фалш, како да кажам клиза по тоновите, не ги пее чисто интонативно. Маид ми е супер, со моќен глас, немам во што да го искритикувам. Доктори исто така се добри, ама ги имитираат one direction, и затоа малце не ги сакам..има некои членови што малце фалшираат и тоа е доволно да не звучи се ко шо треба . Даниелчо ми е број 1, си го обожавам, на крај краева Македонец е треба да си го подржуваме. И Сакав да ве прашам по колку пати ќе гласате за Даниел?
Еве што заборавив: -вака би сакала да биде распоредот 1. ДАНИЕЛ 2. Маид 3. Доктори 4. Тамара 5. Лукијан -но изгледа вака ќе биде 1. Тамара 2. ДАНИЕЛ 3. Лукијан
Сакам Даниел да победи , во спротивни шоуто ќе го сметам за наместено. И ако не победи Даниел нека победи било кој само да не е селјакот Лукијан. Толку од мене, со среќа нека му е на Даниел. Можеа нешто гласање на ниво на држава да организираат, на овие од Пустец бесплатни пораки да им дадеа едно друго, ама изгледа штедат сега пред избори
Не значи дека наш претставник треба државата да се замара со тоа и да му организира гласање И онака тешко дека ќе победи и другите се квалитетни пејачи.. Тамара ми е мене фаворит,некако супер беше сите настапи, другиве правеа киксови..
Јас вечер ќе си гласам или за Лукијан или за Маид, кој ќе ми испеј поубо тој Ај уште малце време остана, па да видиме шо ќе биди Бтв некоја информација, сите натпреварувачи ќе бидат вечер таму? или не? нека бидат да попеат нешто
Kои други квалитетни пејачи? Маид може убаво пее али не треба да биде победник. Тамара постојано фалшира, а исто така и Доктори од нивната екипа само тој Армин убаво пее. Даниел сите песни перфекно ги испеа на свој начин без да го емитира одргиналот, само Љубави што не ја испее баш нај, ама ако гледавте во xstar ја кажа причината.
Eпа тој што не разбира нема да примети. Sky fall кога ја пееше судиите и велеа дека прекрасно пеела дека најубаво го влаедела англискиот од сите останати натпреварувачи. А според мене таа песна најгрдо ја испеа ко да рикаше со тоа нејзиниот глас..
Еминче со твоите пари не само што себеси се напраи да личиш ко нормален човек сеа и твоите натпреварувачи напрај си ги победници и дотерај го малче тоа Лукијан... Гласовите знаеме дека ке ги платиш.
Кога ја пееше Даниел од Авичи,незнам кој настаап по ред не се критикуваше самиот,за текстот? Тамара не велам дека не направи киксови ама ги прикриваше успешно, и најспецифична е во изведбите на песните,гласот и сл. и судиите го нагласиа тоа неколку пати..