На оние лица кои освен турбо-фолк, не знаат за никаков друг музички стил фаворит им е Mаид. Да потсетам дека Маид НЕ БЕШЕ изгласан за да се натпреварува и понатаму во Х-Фактор, однсоно Жељко избра Маид да си оди дома. Друго, НИТУ публиката го изгласа Маид за да се врати во такмичењето заедно со веќе поминатите натпреварувачи. Публиката ја избра и изгласа Александра Секулиќ, како нивен фаворит. Арно ама, ценетото жири НЕ БЕШЕ задоволно со изборот на публиката и почнаа со нивните напади кон Александра и и наштетија видовме како. Повторно Жељко почна да реагира бидејќи беше останат со еден кандидат, а тоа беше Даниел. Додека сите ментори ги имаа сите свои избраници под нивна закрила, Жељко само со еден - ИЗДЕЈСТВУВА враќање на Маид и кажа дека ако не се врати Маид, тој ке си замине демек, сето тоа поради таа девојка Александра С. која не заслужувала да се врати, не беше задоволен господинот Жељко повторно. Понатаму, два лајва Маид беше во дуел-што значи најмалку гласови имал, нели. Во последниот лајв благодарение на олицетворието на човечкото лицемерие-Емина, која ја сметаше Илма како најголема закана за нејзиниот Лукијан ЈА ИСПРАТИ Илма дома, ни крива ни должна. Повторно Маид се извлече т.е го извлече некој друг по незнам кој пат. Исто така на некое такмичење организирано во Босна, Маид добил 2-ро место-значи имало нешто, тој е веќе голема звезда во својата земја-за разлика од некои други кои публиката ниту ги видела, ниту слушнала. Ете тоа е Маид. Каков Х-Фактор има? Звезде Гранда Х-Фактор. Многу луѓе не ни знаат што всушност е Х-Фактор и што се бара. Немам ништо против Маид, не е мој фаворит. Сето ова е вистина, се што навдеов тоа беше случено. Ова не е хејтување или мразење или незнма што, како што ќе го протолкува некој. Тоа е Маид.
Не ги заборавив, не ми се ништо посебно. Не дека тројцава ми се нешто wow, ама подобри ми се од Даниел и Доктори.
Тамара завива и фалшира,и сигурно не е поквалитетен кандидат од ДАНИЕЛ.Инаку вака би сакала да заврши: 1.Даниел 2.Маид 3.Лукијан 4.Доктори 5.Тамара
Ооо дојде денот Д, м? Ај потсетете ме кои беа натпреварувачите. Јас не знам дали ќе гласам вечер, не ми се даваат пари на чкљ шоу, а и сеедно е дали Даниел ќе победи, баш е сеедно кој ќе победи, зашто и онака се знае кој што ќе пее после завршувањето на шоуво.
Јас веќе знам како заврши листата ,за жал. 1победник ќе е Tамара-Србите најмногу ја фаворизирааат во однос на Лукијан или Доктори,втор ќе биде нашиот Даниел,трет Маид би требало но ќе го стават Лукијан,а Доктори и Маид четврто и петто место. Инаку по сите анкети води Даниел со 50 проценти отприлика а Tамара е втора http://www.kurir-info.rs/komentari/anke ... ak-1249567 А ова што пишат дека на Даниел ќе му бидат одземени гласовите ,цц значи планират да го саботират
Денеска е денот! Кој по ред ќе настапува Даниел, дајте пишете некоја информација. Што знаете неофицијално. Во 21.00h ќе почне на сител така? Не е сменет териминот. Ајдее идеме напред Даниел!
Даниел до победа со тебе сме. На тоа што го имаа поставено xfactor на нивната страна од kurir Даниел има 3128 гласа, Маид над 1000 потоа е Лукијан со 800 гласа па Доктори со 300 и Тамара со 120. И после ако не победи Даниел уште да не е наместено. Тамара веке и она самата кажа дека освоила 2 место не се секавам како се викаше натпреварувањто значи таа тогаш не направила ништо и сеа па да победи нема да направи бидејки си нема публика кој да ја слуша за разлика од Даниел..
Ова бугариве со фалинка се некоја озбилно! Одвратни ми се. Ма да којзнае може има бугарски пасош, нели работел во Австрија...кој знае? Борба за живот.
Незнам нема никакви информации порано се знаеше и песна и се, но сеа посеизгледа не смеат да кажуваат ништо
Да во 21.00h почнува на сител,иначе нема никакви информации за редоследот. Јас вечерва како и секогаш ќе гласам за Даниел Напред Даниел!
Ваков најверојатно ќе bиде редоследот http://xfactoradria.com/glasanje . Иначе ајде и јас да се изјаснам како би сакала да биде: 1.Даниел 2.Доктори 3.Маид 4.Лукијан 5.Тамара Спојлер Ама мислам дека вака ќе заврши: 1.Тамара 2.Даниел 3.Лукијан 4.Доктори 5.Маид
Не ги гледајте анкетите по порталиве, лесно е да кликнеш Даниел или лајк на некоја Х страна. Не плачете пред време: Тамара ја местат, само Даниел да не победи. Се гласа за да некој победи. За Даниел сум секако, дури и Доктори да победат нема да ми е криво. Само не умртвената Тамара, хааа фалшот или трилерот. Поука до помладите сонциња : не ги молзете вашите родители, ставете си кредит и гласајте си. Не вреди за третокласново шоу денар да се даде, кога ќе видам нашиов во какво друштво се најде во финале, ни ТВ не ми се пушта, не па пораки ама ајде.
белиебер како да ми ги читаш мислите и јас исто така сакам да биде распоредот на победник, бидејќи тамара не знае да пее како заклана е, само фалшира