Како сакам да биди крајниот резултат: 1.Даниел 2.Лукијан 3.Доктори 4.Маид 5.Тамара --------------------------------------------------------- Како и да е, кој и да победи од овие 4ца Спојлер 1.Даниел 2.Лукијан 3.Доктори 4.Маид не жалам, ама ако победи Спојлер тамара стварно не вреди да се гледа вакви шоуа
^^Недостасуваше Се чека вечер.Сакам Даниел да победи оти навистина го има тој Фактор што се бара и ми е најкомплетна персона од сите таму.Ако не он,Докторите го заслужуваат првото место,момците имаат добри вокали,а Кристина не им направи ниедна утка со изборот на песни. Инаку редно беше да пеат повеќе песни,се надевам дека ќе бидат поразлични жанрови,музика за појаки вокали,за последно да си го докажат талентот што го имаат.
Navistina mislam deka Daniel treba da pobedi!!Zasluzuva,ima x factor..kako vtoro mesto spored mene zasluzuva Maid bidejki stv e mnogu dobar..kako treto Lukija,pa Doktori,pa Tamara Se ceka vecer!!
На рекламата вика во 21 а на сител страната 20:30 пишува? И сега кога ќе биде? http://www.sitel.com.mk/mk/programa
Мислам дека Даниел ке пее една песна на Tоше Проески-The hardest thing. Aма ќе видиме. Негов избор и фаворит беа неколку песни од Тоше (од неговите изјави). Останува да видиме. ДАНИЕЛ,ДАНИЕЛ,ДАНИЕЛ,ДАНИЕЛ,ДАНИЕЛ,ДАНИЕЛ,ДАНИЕЛ,ДАНИЕЛ,ДАНИЕЛ
Саакам да победи наше Македонче сепак и нај добар е , но со оглед на тоа дека има и група - ДОКТТОРИ нај големи се шанските група да победи бидејки секој од нив си има група на луѓе што си ги гласаат и нема тука конкуренција неможе да биде исто некој да гласаат за 6 души и само за еден но како и да е никогаш не се знае ,, Ако би јас одлучувала би сакала вака да заврши ДАНИЕЛ ЛУКИЈАН ТАМАРА ДОКТОРИ МАИД
Ти цуцо не престнуваш со провокации. Ако ај ке ти помине. Која Македонија-Ти. Можеш да даваш мислења и ставови во прво лице еднина. Ти како едника не си ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА. Смешно е верувај ова што си го напишала, за жалење дури. Од каде имаш ти статистички податоци за цела Македонија. Свашта. Затоа дебатирај од твое лично име, а не во име на цела Македонија.
Остави ја, јасна и е целта. Не и обраќајте внимание. Јас кога ќе видам нејзин пост се насмевнувам и продолжувам.
Јас немам проблем никаков со неа. Таа има сама со себе проблем. Разбран човек еднаш да му кажеш и укажеш на некои работи, нормално ќе свати. Во спротивно си продолжува со исто темпо, така да и да земеш да му нацрташ, пак не разбира. Игнор и само игнор.
^После збори дека ние сме го фалеле само Даниел и сме ги напаѓале сите што не го сакаат,а она тоа што провоцира не се важи.
Се започна вака http://www.youtube.com/watch?v=K0qWcnnO3Ro Х Фактор е она кога ќе видиш некој за прв пат како пее и кога ќе ти дојде некое убаво чуство од внатре.Не е физичкиот изглед и гласот пресуден, туку многу други работи.Кога ќе заврши со пеење се чуствуваш помешано со емоции, плачеш и се смееш во исто време, а тоа драги мои го предизвика Даниел Кајмаковски кај мене.Тука ќе ја додадам и неговата скромност и на почетокот симпатична срамежливост. Да не должам многу, сакам да дадам еден апел до сите Феминки што им е фаворит исто Даниел, да не штедат(не мора 20 пораки), доволно е секој да прати по една, бидејки навистина дечкото заслужува.И навистина се надевам дека ова ќе биде добра и на крај среќна вечер!
Еве едно мое гледиште за финалната вечер. Прво ќе испаднат Доктори, потоа ќе испадне Тамара, нашиот Даниел иако не ми е фаворит колку што повеќе се ближи времето сакам да победи мислам дека ќе влезе ви тројката ама ќе испадне а двобојот ќе биде помеѓу Маид и Лукијан и Лукијан ќе победи. Мислам дека на Даниел ќе му се случи истото што беше и со Александар Белов.