Кристина најдобар избор на песни има. Докториве утка немаат, кога треба забава - секогаш имаат погодена песна. :up:
''The way you waaaaaaaaaaaaaa'' беше моментот кај Докториве! (Не знам дали некој чу)! Малку фалш, да бидеме реални, но во ред е со оглед на нивното искуство.
Преслатки, значи медени беа! Толку младелачки, погодени и позитивни песни, браво за Кристина. Многу пријатна атмосфера на сцената и од нив воедно, бравос. Многу ми се допаднаа, многу.
Не ги бива... да не беа 5мина во група до сега и тоа како ќе летаа од тука некој пее високо, некој ниско, се прави цел хаос. Некако имам впечаток дека се форсираат да ги имитираат 1D. И неможат да се споредат со Даниел па и Маид....
http://www.iguide.to/embedplayer_new.ph ... oplay=true Ако сака некој онлајн да гледа Копирајте го директно во нов таб (јазиче)
Еве го фалшот пак ХААА, пак со тоа Х пред секој висок тон, ееее стигна до финале фалшов. ВИ ВОРИ! Оди легни си!
Не му одговара песнава.. ниските тонови премногу ги фалшира. Некој да ми каже кога настапува Даниел? Не го пратам јас баш ова многу.. Не сум информирана.