Леле Лукијан е жива катастрофа со англискиот колку само грубо ја пее песната ова ми е катастрофа за во финале оф лелеле
Ова е страшнооооо, фалш невиден.Па добро што е ова??? Очекував многу многу повеќе и од Доктори и од Лукијан.Песната беше супер, но воопшто не ја испеја добро.А судииве што демек финале па сите браво, одличен/ни си/сте???
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Ana.Ana.Ana, andromedae, angelina1, AnjaSS, ansi.i, anu6kaa, apple12, b.o.n.i, Barbica, BelieberYeahh, BlackPiano, Chica-Linda, coconaut, CrazyOne, donnalia, Ema.Sk, Espadrila, fatamorgana123, Femina-123, fifi16, Golden, happygirl, Hinebrra, Janna123.yahoo.com, Jenniffer, KalaV, kelly.r, kimii, kmaja, krasivaa, leighton23, livert, lovemme, macka91, Macufka1014, Magdalence, mal.ecka, malooto, MaxyMax, MayDiamonds, mila25ve, Mjauu, Nana19, nene88, nikiiii, Ordinary, Peperutche7, rak1, Rose96, s.T.e.F.i, Sanja9911, skip, Sky-butterfly, Taylor97, The.Complicated, TheTribe, tweety-tweety, Westlife, zan4etooooo и 107 гости браво браво, оваа ке биде нај посетена тема овој месец.... А СЕГА ГОЛЕМА ПОДРШКА ЗА ДАНИЕЛ... АЈДЕ ДЕЧКО САМО НАПРЕД ТИ ДРЖАМ СРЕЌА И ЗНАМ ДЕКА НЕМА ДА РАЗОЧАРАШ БРАВОООО ДАНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БРАВОООООООООООООООООООООООООООООООООООО НАЈДОБАРРРРРРР
Знае ли некој дали гласовите се собираат од сите 3 круга за на крај или не? Да знаеме кога да гласаме за Даниел
Од мене у игра се околу 15 пораки. Првата ја пратив одма за Даниел кога покажаа кој е по ред . Другите ќе ги распоредувам лека полека. Како и да е сите ќе одат за него ако помине понатака. Изборов на песна ми се свиѓа ептен.
Една од моите омилени песни,одлично ја изведува и пее.Браво за Даниел,од сите останати навистина заслужува да биде победник.
Не ми се верува каков фалш од страна на Доктори и Лукијан... ц ц ц. А ЕМИНА ЛЕЛЕ КАКО МЕ НЕРВИРА МИ СЕ ИДЕ ДА ЈА ИСКУБАМ КОКОШКА ТРЕБАЛО ДА УЧИМЕ ОД ЛУКИЈАН ФАЛШИРАТОРОТ ЛЕЛЕЕЕЕЕ А ДАНИЕЛ И МАИД ШТОООО???????????????? ГОСПОДЕ БОЖЕ. ДАНИЕЛ СРЦКААААААААААААААА КАКО И СЕКОГАШ ПРЕКРАСЕН, СУПЕР ПЕСНА ГО САКАААМ <33333333 П.С. Се извинувам за капс лок ама се внесов тотално хаха како што машките се внесуваат во фудбал така јас во Х Фактор хехехе ловее <3333333333333 ****