Плачаммм од среќа, срцево ќе ми излезеше од кожааааааааа.Фантастичен беше, како најголем професионалец, ни фалш ни трема ни ништо.А песната е полн погодок, многу сум среќна и задоволна! Даниел!
Девојки, ви праќаат ли повратна порака кога гласате? Јас гласав уште на почетокот и уште ми немаат пратено
Р'жеше аренава! Не затоа што е наш, туку затоа што е навистина најдобар! Браво ДАНИЕЛ! Лукијан, жалам... own:
Sex on fire, http://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0 Иначе што е со фризурава на Уна и на Снеже Срамота. Гарант Ана е пресреќна што има кратка коса,па не и прават ужасни фризури. Спојлер Ја откривме тајната зашто Ана има кратка коса..
ИМАМ уште една дилема ,ако победат доктори како ке си ја поделат колата ? За сите по 1 тркало (+резервно )
еве ги доктори почнаа да се правдаат за фалшовите, а за Даниел немам коментар се наежив дечкото докажа и покажа како се пее. Дали мене ми се причинува или Ана се стопи покрај Даниел целата се збуни
Само се смешкав и уживав пресерќна кога тој пееше. Срцето ми чукаше 300 на саат. Со еден збор НЕЗАМЕНЛИВ
После ваков настап некако почнувам да мислам дека победата му се смее на Кајмакот. Само напред. Јас веќе гласав!
И мене ништо не ми стигна.. ваљда е поради тоа што има сега премногу што гласаат па веројатно ќе доцни повратната порака. Поддршка и за Маид, Жељко дефинитивно е ментор на најдобрите