Ете го мојот, ете го стварно овај шо заслужва да победи.. Ме наежи со песната, ме расплачи Дефинитвно моите гласој вечерва одат за Маид.
И мене не ми беше стабилен Лукијан, ептен претерал со 'нешто' за опуштање Ко тинејџет го напраиле бе, поглупо не можеле да го облечат Даниел најдобрар, стварно ккао на свој концерт а не на натпревар
Маиде фавориту мој, те упропастија со песнава! Еб*те песната, е*ате. Сечење вени во финале..Не не не!
Ауу, одличен настап! Еден од најдобрите до сега на Даниел. И јас гласав, ама нема уште повратна порака. А Маид сега ја пее мојата омилена песна и алал да му е. Ептен му лежи овој стил! Уште од почетокот тој си е строго определен за ова, и си го бива. Браво и за двајцата
Човеков многу моќен глас има и со многу голема леснотија ги пее песните.. А и не знам зошто некои викаат турбо-фолк пеел,ако се српски песните не значи дека се турбо-фолк. Ама многу чудно ми пеат некако сите денес,само Даниел беше добар според мене.
Враќаат на пораките,мене ми вратија. Само треба време,бидејќи има премногу гласови. Маид ме наежи,али дефинитвно не е песнава за финале на Х Фактор.Очекував многу повеќе.