Јас сум мошне емотивен човек по природа, но без оглед на се, ова е ФИНАЛЕ луѓе, не може со вакви песни да се триумфира! Важна е емоцијата секогаш, меѓутоа не прикажана на ваков начин во еден од најзначајните денови на неговиот живот. Тоа е само мислење.
Леле значи Маид прекрасно, ама прекрасно ја испеа песнава. Ако испееше уште 30тина секунди ќе се расплачев. Доктори и Лукијан се изгубија спрема него. Тамара адиоо
тамараааа ужас! леле колку лошо звучи дефинитивно, ама дефинитивно двајца кои ЗАСЛУЖУВААТ да бидат првите двајца се Маид и Даниел!
Добро бе како стигнале овие до финале? Оваа Тамара не знае да пее! Не знам дали трема имаат или што е работава, не им ги имам искрено слушано претходните настапи. Ама ова е навистина лошо...
Маид и Даниел дефинитивно најдобри. Само да не победи умренава жити господ не ја можам,и нели ја пееше еднаш песнава?Толку ли и беше тешко да изведе нова некоја па срамота е.Ужас невиден ми е девојкава,толку ми е антипатична и воопшто не ми е симпатична.
Немала никад фалш Тамара. Кај неа, фалшот се вика тешка емоција. Поочајно пеење не сум чула, Секулиќ бурек да јаде за оваа. Слух ми распара.
Морав да се убацам.Зошто вреѓање? Не сум и фан,девојкава уопште не ми е добра,фалшира вечерва,ама....нема потреба од вакви навреди....не е човечки....
Што е бе ова? Мислам дека за овој настап одговараат коментарите кои Жељко му ги даде на Лукијан кага ја пееше Брод у боци..
АХАХАХА леле кога ми текна која песна ја пеее леле ме испресмеа ауу Тамарче каква грешкаа... ја избрза. оф. Кики бре, сега ли најде да утнеш со изборот. А и не и е извежбанаааа,ааааа. Ако победе ќе се крстам со лева рака.
Не ми се верува оваа неурамнотеженава ја утепаа од фалење досега!!!! Глуви ли сте?!?! Ко без лекови да излезе на сцена!