И секако Твитер неможе да остане без коментари : #Жељко #Цицки #Кики #Цицки Редослед на жирито на #хфактор денес
Изгледа не спремаат оние што не очекуваме дека Тамара ќе биде победник.. Ептен ќе ми биде мило ако испадне сега, доста и беше.
АКО ТАМАРА ПЕЕ УБАВО ТОГАШ КАКО ПЕЕ ДАНИЕЛ ?!?!?!?!? што толку ја креваат ова бе глупачава, гледа се колку е само привелигирана.
Не, значи не, не и НЕ. Како може баш Тамара да добие награда, не знам ни каква. А и жирито вечерва не е тотално искрено, нешто лицемерни ми се. Сите ги испофалија, а не сите заслужија добри критики. ТАМАРА НА ЕГЗИТ??????????? бич плиз. Сигурно е наместено. Ќе победи или таа лепотицата што остана во финале како единствен женски вокал ( ) или Лукијан тинејџ-бој. Ама без разлика, Даниел за мене е веќе победник
Хахаха како ги изругаа другиве учесници од типот ЧАО небитни сте, Тамара ќе победи. И Реал црвен доби, абе ако не умрам денес, нема кога!
Стварно не разбирам зошто толку ја форсираат уште од почетокот,нема некој посебен глас и како да ќе се онесвести после секој настап.Нежничка е,греота..
Glasase bekoj od vas?? Jas glasac od pred 15 min i uste ne mi pratile povratna poraka so e rabotava se napinjam!!
Ајдее, овие си ја прогласија Тамара за победник уште на почеток :geek: И да и на мене на 5 пораки не ми имаат вратено...
Луѓе пропаднав в земја кога наcтапувашше Даниел, а поcебно на рефренот... *Cе извинуваам за можните грешки, од мобилен cум.. После ќе прокоментирам повеќе.
Кој посебен стил на музика боже Мајли ја пееше бре, Мајли! Е оваа верзија на песната требаше да ја пее http://www.youtube.com/watch?v=NLtmauJLP-A