Не бе, нема шанси тамара да победи... Ова и беше утешна награда, да настапува на Егзит и јас мислам дека е исфаворизирана, ама не знам зошто
ОВА ШТО НЕМА ПОВРАТНА ПОРАКА МИ МИРИСА НА НАМЕСТЕНА РАБОТА А ? ЛЕЛЕ ОВИЕ СЕ ВИСТИНСКИ РОГЛИ ВО КОСИТЕ БЉАК
Маид и Даниел најдобри дефинитивно...се знаеше тоа уште пред неколку лајва... Браво за Даниел како за пеењето така и за стајлингот, единствен што нема утка до сега.. Али Маид, се ежам просто, значи апсолутен фаворит ми е уште одамна....многу убаво кажа Емина...човекот е емоција, точка. Емоција, страст, прекрасен глас, моќ. Да може да бидат прво место еднакво Маид и Даниел најубаво би било
И мене Маид ќе ме расплачеше феноменално буквално уживав,оваа Тамара да не ја видам во вторит круг неееееееееееее
Леле, ама навистина. ЕДИНСТВЕНАТА песна што ја знам и што ја сакам од Мајли, беше оваа со топката. И таа успеа да ја упропасти. Значи, У-Ж-А-С! Озбилно, да не се фалам, ама поубаво ќе ја испеев. А имам поприлично катастрофа глас. Па сеа вие рачунајте.
Сериозно и мајка и ја донесоа? Па, не очигледно беше дека ја форсираа уште на почетокот, ама ова е веќе претеризам. Тамара out!
Абе ајде,награда,десет минути муабет, мајка и позади сцена. Ох ,Боже. Вака само ќе и ги избркаат фановите на девојкава. Глупости невидени. Вака имаше на претстави кај нас во школо,мајка на едно девојче стално идеше да ургира она да игра/пее во прв ред.