Доктори-катастрофа Лукијан-катастрофа Тамара-катастрофа Даниел и Маид до победа...најдобри беа Тамара уште од почетокот ја прогласија за победник можам да одам да спијам Боже милии еве ја и мајката на Тамара е стварно...... Нема шо да се комм..се е наместено уште од почетокот
Денес е,3 круга на гласање ке има.Прво ќе испаднат 2јца,па ќе има гласање па ќе испадне уште еден па уште едно гласање и ќе го кажат победникот. Глупости невидени.
Лелееее награда за Тамара, мајката на Тамара Другарка ми беше викендов во Белград и ми кажа дека Тамара имала голема подршка и сега се уверив дека за жал изгледа така е!
Гледам сите ја исхејтавте Тамара. И јас сум против неа. Но ме интересира кои се овие 17 души што гласале за неа во анкетава?
Па добро, можеби не изгледа Марија како жена, ама пее прекрасно. Не мора да ја навредуваме, бидејќи таа подобро пее и од Тамара и од Лукијан. Сепак, не треба да се суди врз основа на изгледот, туку на карактерот и душата
Без Твитер, ништо не бива. БОНБОНА БИЗНИС @JumalaTuoni СЕ НАДЕВАМ ВРЕКИНГ БОЛ ЌЕ ЈА УДРИ #хфактор Filip @dimovskifilip Денес Гулабица ќе е гостинка? #хфактор Бапчо @TheFitzzz Таке е Кајмаче... у финале се иде со плетеното џемперче од баба... за среќа Фараонот @SaintVain Маид Змијанац. #ќумрам Бапчо @TheFitzzz Aко не победи Кајмакот ќе се џитнам од балкон... ок лажам ама ќе си исечем вени сигурно.... ок пак лажам али ќе си мавнам шамар.