СЕРИОЗНО ТАМАРА ПРОДОЛЖИ ПОНАТАМУ!?!?!?!?! Очигледно постои голема надеж и за моја музичка кариера, фала ти господе.
Ќе ми биде криво ако победи Тамара на X Factor дефинитивно. Се знае веќе дека ќе снима албум, па сака и да победи. Епа не може Даниел
Сега за сега реално испаднаа најслабите, идат најдобрите.Е сега се плашам од Тамара, ако некој му ја земе победата на Даниел тоа е Тамара!
По мое мислење Тамара ќе победи,наместено е,каде во српска веерзија на ова шоу,да победи босанец или пак македонец....би требало да победи или Маид или Даниел
Krivookata si znae predvreme deka ke pobedi si se preslece duri vo drug fustan,pa normalno koga tato e eden od organizatorite na x factor...Bravoooo za daniel i maid rasturija definitivno...Emina se popari za Lukijan
До сега, се погодив, на мама и го земав облогот, Доктори не одат у финале. Знаев дека Тамара и Даниел ќе одат у финале, само за третиот се двоумев, ете Маид, до некаде и тоа е јасно. Мене ми се свиѓа ситуацијава, искрено, јас не сум против Тамара, но нормално, далеку е од Даниел, а ми е многу подобра од Лукијан фалшот и од Докторите. Маид дали може да изненаде и да победе? Сепак си стојам на моето, дека Даниел ќе победе, а ако не победе, дефинитивно тогаш Тамара.
Абе другари чекајте малку, ако е се праведно, а до сега е барем според мене, што ако се случи Маид и Даниел да останат во финале, сте размислиле ли на таа верзија?
Умиру јеленеееееееее Господе, господе. Не им е лесно на овие, не знам за вас ама јас УМИРАМ од смеење луѓе.