дечки не ви е чуден костимов на водителкава Ана? мн глупо е некако како со два прслука, и мн лошо и лежи на градите...
Дефинитивно Даниел ПЕСНАТА ПРЕКРАСНА, настапот исто! Кога слушнав која песна ја пее, оп оп се израдував, многу ја сакам И Маид ми се допадна многу Ме наежи Тамара УЖАС БОЖЈИ, АКО ПОБЕДИ НЕ ЗНАМ! Требаше она со Лукијан да лета, мислам дека Доктори се каде каде подобри
А чекајте демек сте изненадени сега за Тамара? Па уште од почетокот се знаеше дека таа ќе победи. За жал.. А јас осеќам вечерва нервозна ќе си легнам.
Мајли подобро тверка од пеењево на Тамара... незнам ни дали пее... ако е дерење, ни за тоа не ја бива... НЕЗНАМ ЗА ШТО ЈА БИВА!!! Спојлер И, боже господе, колку брзо мислења праќате, неможам да ве стигнам. Три страни фатија вашиве мислења додека го пишувам постов.
Надај Боже да победи оваа Тамара,кога ја гледам паѓам у депресија Не да нема никаков х фактор,нема ни женственост.Да беше Александра Секулич на нејзино место некако ке го разберев ова,ама вака....
Уште од сам старт на шоуто знаев дека оваа Тамара ќе победи, Македонец или Босанец не може да победат. Не знам само ако стварно ја гласаат Тамара, зоштоооо?
Уф добро е, влезе Маид, ми дојде срце на место. Маид до победа!!!!!!!!! Или Маид и Даниел победници само не Тамара не не и не!!
КОЈ Е ОНЛАЈН Оваа категорија моментално ја разгледуваат: A.a, aaaaa, abcde, Amelia, an4ii, AnaMKD, ang246, angelina1, Anshu, ansi.i, anu6kaa, b.o.n.i, Barbica, BelieberYeahh, beliver, BlackPiano, Butterfly-Girl, Chica-Linda, chiquita1, chocolate...girl, Cimorelli, coconaut, cooll, CrazyOne, Crucio, curious-doll, Eci15, elenna-GG, Elennaa, Elichka, em008, fatamorgana123, Femina-123, femina91, fifi16, FotoLina3, Golden, happygirl, Hinebrra, I.want.to.sleep, IllA, ivana63, jbj92, KalaV, katojiikutakaa, kmaja, krasivaa, kuc, L-a-r-a22, L.i.n.a.a, leighton23, light12, livert, Loly77, lovemme, Lovy1, Luna91, m2m2m2, macka91, Mahidevranfan, Majuv4ence13, mal.ecka, malooto, Marick14, marina22mk, MaxyMax, MayDiamonds, Mjauu, Moira, monkey15, Nana19, nikiiii, Ordinary, Paloma18, Papillon.Papi, Primadonna, prominent, Queen-b, rak1, Rose96, Rozich, s.T.e.F.i, savana, shushu, Sky-butterfly, SmilerGirl, Smizzy, sparklie, specificone, strangewoman, suzann93, Tashaa, Taylor97, The.Complicated, tinka-mace, tweety-tweety, vetre, Westlife, WomanInRed, x-MajaEsposito-x, zan4etooooo и 293 гости уауууууууууууууу машала,машала.
Тамара ај оди си дома. И јас знам да се дерам, ама ретко кој знае да пее.Даниел одличен беше, премногу енергија на сцената имаше Помина, ајдее со среќа нека му е
Гласањето почна уште пред да почнат да пејат натпреварувачите. А според мене Маид и те како заслужува да победи,свака му част за вечерашниов настап
Балабанович кај мене дома нека дојде да му кажам 2-3 збора и потега, од среќа ќе плаче Срамотилаци перверзна сум знам ама душа ми е детево, комплет се многу слатки и мили. Ај барем се спасивме од Луки, ах тамн дојдов кога Луки испадна, го погодив моментот кога требаше да се приберам. Сеа Маид ќе лета, на крај ќе останат Тамарчето и Даниел, и Даниел ќе победи, скоро 100 посто сум сигурна.