Се најдов! Ајде, онтопик, незнаете колку се израдував одкога Лукијан и Доктори заминаа. Тие беа по Тамара. Тамара ми е на 1во место за најлош глас! Докторите не ги очекував толку да фалшираат, а за Кромидијан отсекогаш сум имала едно мислење за него.. лошо ми пее, ама сепак... ПЕЕ!
Баш овие песни мислев дека се прекрасен избор за Даниел. БРАВО БРАВО БРАВО ги сакам и песните и ДАНИЕЛ СРЦКА
А мене ме интересира како иде со гласовите? Дали после секој круг ги бројат од 0 или се рачунаат и тие од претходно? Оти реално ако гледаме на пример ако влезат во финале Тамара и Даниел , по претпоставка да гласаат србите повеќе за Тамара бидејќи се побројни од нас македончињата може да победи Тамара. Мислам ова чисто хипотетички.. ама ништо не ме чуди на крај.
Прекрасен избор на песни, Даниеле ме оставаш без зборови! Што и да се случи, без разлика дали е наместено или не, ти си нашиот победник.
А јас пак ќе частам ако ПОБЕДИ оти веќе мислам дека не може да испаѓа!!! Сега се борат за 1, 2 и 3 место
Женскиииии кој број е Даниел? 1(дека прв пее) или пак си останува 3 како што пишува на екранот, во паника сум , јас само што гласав за број 1