Што е со ова фаворизирање за Тамара бе алооо? Кај се видело тоа на сред натпреварување да се додели нешто сосем трето!! Може сте збореле за ова, ама јас сега се уклучувам и морам да кажам! Многу се изнервирав Мајмунка, ај чао! И ОРГОМНООО БРАВО за Даниел, тоа е тоа што се бара, ако не победи значи стварно е наместено, ама стварно!
Ви пишува на екранот за број 3 Ајдееееееееееее гласајтеееееееее,јас веќе 7 пати гласав,од мене доста,од Господ повеќе,ајде заслужува,најдобар е!!!!
Маријава има страшен глас, но како машко е и не ми се допаѓа тоа. Претерано е. Лукијан си отиде. Абе добро, тоа е тоа. Време му беше веќе. Тамара очигледно ја форсираат. Но ете. А Докториве ќе си продолжат со кариерата бидејќи Кристина сигурно ќе им пишува песни. Добро еве, малку ми е мило што отпадна Лукијан од две причини: 1. Првата е што сметам дека не заслужуваше толку далеку да ситгне. 2. Втората е Емина да се нервира. Знам, злобно од моја страна.... Срам да ми е. А Даниел повторно е супер. Браво бе!
Tepajte se za daniel da tepa i posle oci nema da mu vidime poso ke si ostane u srbija i ke si pee srpski pesni za zal...
КРИСТИНЧЕ СРЦКО немам веќе коментар. Нека му е со среќа, и на Х Фактор и во кариерата и во ЖИВОТОТ и да си најде некоја прекрасна жена и да си имаат прекрасни деца.. Останува во Белград. Хехе. Намерно е ова вака да ги збунат гледачите со број 3, ако се истите броеви арно, ако не се гласовите одат за Тамара... Е како сега да гласам ????? Маид вечерва сака да ме расплаче
Нормално да е малку збунет Даниел кога зборува, е во трка за победа и во еден од 3-та кандидати за победа. Така да не наоѓајте маана. Да сте вие таму како би зборувале???????