Маид мож е Шабан, само Српско пее, АМА ЗА ТАМАРА Е ПРОФЕСОР ПО ПЕВАЊЕ БРЕ! Тамара слушам вујко и стрико и, поим неам кој бил некоја фаца у шоуво, спонзор, така да........
Имав огромна среќа, не ми стигна повратна порака дека сум гласала и не ми зема пари а тоа значи дека не сум гласал, среќа моја
Па сигурно Даниел не е будала да остане во Македонија, зар не знаете дека сите таленти бегаат од тука. Јас Македонија ја сакам премногу, ама народот ИЧ. И не е толку далеку, во Белград е. Добар избор
Според мене Маид треба да победи, но нема да биде така. Ќе си победи Тамариштето. Маид може лекции да му предава по пеење на Даниел. А да не збориме за Тамара. На неа можам и јас да и предавам лекции.
Иначе Даниел многу потресен за победа,треба поопуштен да биде..да не биде од големо очекување големо разочарување.Ако има правда ќе победи,а ако победи Тамара целиот впечаток за шоуто own:
Сега читам од вас на Тамара и дале награда да пее на Егзит, мислам што се буните тамн за таму е, за тој алтернативниот стејџ или некој друг, со нејзините другарчиња издрогираните со инфузиите што седат во прв ред, само тие може да трипаат дека е добра и дека топ пее и ги дига. Сигурни на Сан Ремо нема да и дадат да пее И Маид ја претера со србскиве, мислам и јас го сакам Дино Мерилин, ама со Дино не се станува светска ѕвезда, мислам најискрено ова без некој да се навреди или нешто слично. Топ си е Дино, за у кафана за уз вино или у некоја депре пмс сосотојба кога дечкото ти раскинал. Нека се уозбили, има глас, и Ѓото Таневски нас има гласиште, ама од што си е фиш си пее по кафани само. Даниел убедливо нема комнкуренција, и од Америка да беев тоа ќе го речев, стварно. Само да го научат да збори, мора да се искалеми и книги поише да чита, инаку стварно е мил и фин и пее и изгледа светски.
гласајте за ДАНИЕЛ БРОЈ 3 И МИСЛАМ ДЕКА НЕКОЈ ТРЕБА ДА СЕ БЛОКИРА ДА НЕ МОЖЕ ДА КОМЕНТИРА ВО ТЕМАВА ТУКУ САМО ДА ЧИТА ЛЕЛЕ ОВАА КРИСТИНА КОЛКУ СИМПАТИЧНА И ПОЗИТИВНА ЖЕНА Е БРАВО БАКНЕЖ ЗА НЕА Оваа категорија моментално ја разгледуваат: abcde, Amelia, an4ii, ana-sweet, AnaMKD, andromedae, ang246, angelina1, Anshu, ansi.i, anu6kaa, Ary, b.o.n.i, Barbica, Barca-Gril, BelieberYeahh, beliver, BlackPiano, Butterfly-Girl, cacahuates, Chica-Linda, chiquita1, chocolate...girl, Cimorelli, coconaut, cooll, CrazyOne, Crucio, curlygirl, cute-32, DelRey, Doutzy, Eci15, elenna-GG, Elennaa, em008, Ema.Sk, EuphoriaLoreen, Faline, fatamorgana123, Femin4e.mk, Femina-123, femina91, fifi16, FotoLina3, Golden, happygirl, Hinebrra, IllA, Insatiable13, ivana63, jbj92, Jenniffer, K.Mari4ka, Kacha, KalaV, kim.k, kmaja, koritsaki, krasivaa, kuc, L-a-r-a22, L.i.n.a.a, leighton23, light12, livert, Loly77, lovemme, Lovy1, Luna91, Lunaria, m.b.jovanova, m2m2m2, Magdalence, Mahidevranfan, Majuv4ence13, mal.ecka, Malinka16, malooto, Marick14, marina22mk, Mjauu, mynameislove, Nana19, Nezna28, nikiiii, Ordinary, Paloma18, Primadonna, rak1, Rose96, s.T.e.F.i, savana, shushu, Siksi, SimplyElegant, Sky-butterfly, Smizzy, sofijanoka, sparklie, specificone, strangewoman, suzann93, Tashaa, Taylor97, The.Complicated, tweety-tweety, vetre, violetblue, Westlife, WomanInRed, x-MajaEsposito-x, zan4etooooo и 405 гости