Јас праќам порака со број 3 на 141345 и ми стасува повратна порака - неуспешно. Мрежава е преоптоварена или што? Ми земало ли пари, да гласам ли пак да видам ама да не ми зима пари цело време?
Патриотчињата разочарани, нема на плоштад дa го пречекуваат. Се утепаа во Скопје од кариера правење, го видов страшниот просперитет на нашиве пејачи. Копров со готовата кариера и бизнис план го чека. Море нека се макне што подалеку од тука.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Кој ќе гласа за нејзе, му се погоди сега на татко и, сите гласови од него се само за нејзе
Маид многу ми е позитивен и сладок некако,а и не знаев дека може да биде толку емотивен.Супер испеа..
Ако реално ги гледате работите веднаш ке ви биде јасно дека Даниел нема да победи. Не затоа што јас така сакам, туку погледнете и соберете колку жители имаат другите држави кои гласаат, и земете го во обзир дека Босанците, попрво би гласале за Србин, отколку за Македоонец и обратно, тогаш шансите на Даниел се исто како на Тоше кога беше на евровизија. Пред тоа беше фаворит на сите а потоа екс ју државите си ги поделија гласовите мегу себе а на нас шипки. За жал тоа е реалноста, во прв момент можеби ви се чини дека лупам глупости но да почекаме уште 1-2 часа па ке се уверите во вистинитота на ова што го зборувам. Во ваквите натпревари како и евровизија, а богами и останатите реални шоуа, нас не користат само за да ни ги соберат парите и толку.
Со 4 Истите броеви се од прееска.. Тамаро, со српска песна планираш да победиш ? Гитла домааааааааа!!!!
Изгледа пред песнава ги погодила антидепресивите. Овие па на ваква песна црвен фустан, гола нога џоа кабаре ама сиротава даска, нема ништо да покаже.