Вистинска забуна настана во гласањето уште на почетокот на супер финалето на Икс Фактор, пишува српски Блиц. Продуцентите на шоуто ги помешале броевите за гласање, со што оние од Босна и Херцеговина кои сакале да гласаат за Маид, кој на официјалниот сајт на Икс Фактор се наоѓаше под број 5, гласаа за Тамара која вечерва настапи токму под тој број. Но бидејќи и двајцата влегоа во потесниот избор, односно во најдобрите 3, порталите малку ја намалија тензијата која најмногу владее во Босна и Херцеговина. ЗНАЕВ ДЕКА КЕ ОПЛЕСКАТ НЕШТО КАКВИ СЕ ПА ОВИЕ КАКО ЗА НА МАСКЕНБАЛ ДА СЕ ПОШЛЕ ? БОЖЕЕЕ ОВАА ВЕЧЕР УШТЕ ШТО КЕ ВИДЕМЕ ???
таа само ја отвараше устата музикта во позадина си тера за така и јас знам.. неталентира е не знае ниту на инструменти да свири и песни од други автори купува ова не е талент пеењето не е талент секој знае да пее ама не секој има убав глас ако ме разбираш што сакам да кажам
Не ми се верува дека песната е на јапонски и јас всушност можам да ја преведам... Поголем аниме отаку од мене, здравје!