таа само ја отвараше устата музикта во позадина си тера за така и јас знам.. неталентира е не знае ниту на инструменти да свири и песни од други автори купува ова не е талент пеењето не е талент секој знае да пее ама не секој има убав глас ако ме разбираш што сакам да кажам[/quote][/quote] Само да се објасниме, Тијана не знае да пее, Тијана РАСТУРА...најдете покомплетен изведувач од неа на балканов и ела шепнете ми. И за да нема недоразбирања, прво информирајте се па потоа пишувајте, Тијана Дапчевиќ е професор по виолончело и еден од најдобрите инструменталисти на овие простори. Тоа што некој е млад за да ја познава Тијана и нејзината работа не ви дава за право да ширите невистини. Он топик: Даниел ако не победи, овие не се саглам. Маид е добар ама со Дино Мерлин да однесе победа, нече мочи. Тамара ја упропасти од Мајли така да....Даниеле РАСТУРАЈ!!
Она што стравував дека ќе се случи, се случи. Сега преостанува само веста да ја примиме со ладна глава. Очигледно Тамара ќе биде онаа со лажната круна цел живот.
Си се смешкам сама како дете мало, ама навистина мило ми е што продолжи понатаму Даниел. Луѓе јас пак ќе ве прашам не знам дали ме чита некој Дали после секој круг ги бројат од 0 или се рачунаат и тие од претходно? Оти реално ако гледаме, на пример ако влезат во финале Тамара и Даниел , по претпоставка да гласаат србите повеќе за Тамара бидејќи се побројни од нас македончињата може да победи Тамара. Мислам ова чисто хипотетички.. ама ништо не ме чуди на крај.