Ееееее сега ми е страв во двобој, смрдлава Тамара да не му ја земе победата на Даниел Ајде женски сега е најбитното гласање! гласајте
Како бе како тоа Тамара продолжи а Маид испадна.. И уште ако победи Тамара 1000000000000000000% е наместено.
за тамара бе гласаат боже еднаш да неможиме да си го поддржиме нашиот страшно катастрофа бар асална да беше тамара монотоно створење !
Абе јас колку што се сеќавам мислам дека беше кажано дека цело време се собираат гласовите и на крај кој ќе има најмногу тој победува
Добро, Маид барем е трет. Подобар е од Тамара, но ајде. Сепак, ова е некаков успех. А сега навивам за Даниел. Бегај Тамаро, не си за овде.
Готово, се откажувам веќе и од надевање и од коментирање. Тамара ќе победи, ете на принцезичката ќе и дадат кола, албум и егзит и се, а за Маид браво му симнувам капа, така треба да е благодарен што воошто стигнал до тука а не да жале. (у) Даниеле, прекрасен си, знам дека сакаш многу да победиш, ама не гледаш дека е наместено и дека Тамара е победник, без разлика на гласовите. Па што, ова е сепак само едно големо Ш.О.У. Нека си остане тоа што е. ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ФЕМИНКИ И ДОБРА НОЌ
[/quote] Само да се објасниме, Тијана не знае да пее, Тијана РАСТУРА...најдете покомплетен изведувач од неа на балканов и ела шепнете ми. И за да нема недоразбирања, прво информирајте се па потоа пишувајте, Тијана Дапчевиќ е професор по виолончело и еден од најдобрите инструменталисти на овие простори. Тоа што некој е млад за да ја познава Тијана и нејзината работа не ви дава за право да ширите невистини. Он топик: Даниел ако не победи, овие не се саглам. Маид е добар ама со Дино Мерлин да однесе победа, нече мочи. Тамара ја упропасти од Мајли така да....Даниеле РАСТУРАЈ!![/quote] ако е најдобра зошто не пее воо живо и како второ не ме интересир што е професор јас зборувм за на сцена а и ако победи Даниел се надевам нема овие во публика пак да викаат "Македонија Македонија".. ова не е евровизија бе луѓе