Вистина е дека ни јас не разбирам зошто гласаат за Тамара, ама само заради тоа што не пее убаво и секогаш, ама секогаш фалшира. Ама тоа не значи дека ако вистински беше подобра од Даниел дека немаше да ја подржувам. Аман веќе, до кога со вакви малограѓански мислења, се бира најдобар пеач, а не држава!
Бог да чува ?? тамара подобра од Маид !!! Уште сега ако ја направат подобра и од Даниел ....и што да кажеме после сето ова !!!
Пратив еднаков број на пораки за Тамара и Даниел. Како што предвидев така излезе, моите фаворити, двајцата најдобри. Хепи сум дека на моите уште од старт им кажав како ќе биде и така излезе. ДАНИЕЛ ПРВО МЕСТО! ТАМАРА ВТОРО! Така ќе биде, мислите дека сум во право?
Готово,штом остана со Тамара ,изгубив надеж дека Даниел може да победи. Како би скокала по дома ако се случи да победиии..
Маид Те обожавам добар човеку!!! Ме насолзи со говоров на крај Ќе продолжам да те слушам тоа си е јасно. Местенки одвратни..мразам местенки!! Поантипатична особа од Тамара долго немам видено. Рамна линија. Меланхолик 4 лајф
Тамара не покажува никаква емоција,нити кога и ја дадоа наградата од егзит,кога кажуваат кој продолжува понатака,ни на живо се смее ни на мртво плаче. Како да знае дека ке победи па си вика ајде побрзо нека заврши све ова,ОДВРАТНА Е. Маид штета што испадна,јас мислем дека заслужи да победи повеќе и од Даниел.
На крај краева не е ни важно кој ќе победи, туку кој ќе извлече најмногу публицитет од сето ова, а тоа е ДАНИЕЛ! Се сеќавате дека One Direction не победија? Трети завршија мислам. Па видете сега каде се. А и не само тие, има еден куп луѓе што се прославиле , а не победиле. И обратно- победиле ама нигде ги нема.
ок госпоѓице благодариме за твоето големограѓанско мислење кажи им го тоа на србите кој поддржуваат они и за кој гласаат не се прајте паметни со некои големограѓански мисллења кога на крај секој пак си гледа за своето
Тамаро иди пеј си под туш, или на увце на дечко ти, ете ти си имаш утешна награда Х фактор не бара како тебе такви за под туш, Даниел го бара Кристина за него, Теодора за него, Урош за него, Жељко за него, цела арена отиде таму за Даниел, и само нека победи Тамара, ќе ја срушиме цела арена
Сакам Даниел да победи ама искрено ме фаќа страв од неговиот победнички говор А Тамара некако ги мрси конците,каква ли игра е во прашање... И фин начин овие од продукцијата да ги наполнат касите..
Pancho Shorty Dnk За разлика од двајцава мужи финалисти , дефинитивно најбоља е Тамара , ама за Пердашење .....
Спојлер Ај договори сама со себе се па после пишувај. Прво велиш не знаела да свири на инструменти па после не те интересирало. Ти сакаше да ја отсвири електронскава музика на виолончело? Признај си дека згреши и готово, шо е проблем. Не знаеше дека сепак свири, очигледно не ја познаваш ни како вокал, кажи си и готово. Луѓе сме грешиме. За во живо ќе ја слушнеш на евровизија . И јас мислам дека е наместено и дека Тамара ќе победи. Се надевам дека грешам, не заслужува, Даниел е измислен за неа.