Хахаха што глуми бе Жељко.. ама ги најавува Маиде легендо.. without words Тоааа Даниел, најдоброто за крај!
Го почитувам Даниел тоа што има талент ама кога ќе слушнам да пее песна од Тошее ми се одмилува на секој начин ... Значи не само ОН сите секој кој пее песна на Тоше неможам да го слушам ... НЕМОЖАМ !!!
Мислам дека треба да се соочиме со суровата вистина, не е важно колку ќе гласаме, важно е кој ги брои гласовите И не за џабе Маид рече, кој и да победи прифатете со аплауз а не УАА... бидејќи се знае веќе колку е саатот Како не и е срам бе... и што дека ќе има лажна победа? Иначе за Даниел, се топам на песнава
Гласав за Тамара и ке гласам, зашто мислам дека е подобра навистина(мое лично мислење значи) ..А Кајмак наш бил па да гласаме хахахах каков патриотски народ НАШ Е ?? Македонец има врски ок. ама ке живее во Белград,а живеел Виена,па каков македонец е стварно значи немам зборови...
БРАВО ДАНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛ ! Најдобро за крај, Кики, Емина, Жељко, Кристина со солзи во очите беа, сите телефоните во раце, сите му станааааааа ЕТЕ ГО КРАЛОТ ! Тамара не пеј за џабееееееееееееее! За прв пат сум со солзи во очите
Мора и ова да го кажам...ако Маид имаше барем една песна на англиски со Тамара ќе ги заменеа местата. А Даниел ме наежи бре...