СЕГА СТИСКАЈТЕ ПАЛЦИ.... НЕКА ПОБЕДИ ПРАВДАТА - НЕКА ПОБЕДИ ДАНИЕЛ КАЈМАКОВСКИ ПО РЕКЛАМИТЕ КЕ ДОЗНАЕМЕ ДАЛИ Е НАМЕСТЕНО ИЛИ НЕ !
Кристина тхе бест. Девојки, јас пак се вратив. Не можам а да не коментирам, значи стварно ПРЕТЕРАА. Дали приметивте дека Ана и рече на Тамара да му го даде микрофонот на Даниел за да пее, пред да ја пее Ред, и потоа коа тие две се тргнаа ВЕДНАШ ДОЈДЕ ЕДЕН ЧОВЕК И МУ ГО СМЕНИ МИКРОФОНОТ СО ДРУГ!!!!! ТОА БЕШЕ ИСТО ТАКА НАМЕСТЕНО и НАМЕРНО МУ ПРАВЕА ДА МУ СЕЦКА, бидејќи не можат Даниел да го направат полош од Тамара на никаков друг начин. И потоа Тамара СЕ ПРАВЕ ГЛУПАВА демек нејзиниот микрофон не работе, демек до микрофониТЕ е, а не до микрофонОТ на ДАНИЕЛ. Ааааааааааааааааааааааа срам да му е, значи стварно живците ми ги пукнаа, да не можам да си го ислушам Даниел на раат. СРАМОТА ЗА Х ФАКТОР ОДЕТЕ ПО ЃАВОЛИТЕ: 100000000 % е ПРЕочигледно дека ТАМАРА е за жал победник. ЗОШТО САКААТ ДА ГО ОМАЛОВАЖАТ ТАКА ДАНИЕЛ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
уште малку па крај... конечно. Јас уште не можам да се освестам дека Маид испадна, а Тамара остана... Да остана Маид и Даниел во финале, ќе биде сосема реално, и кој и да победеше, драго ќе ми беше, ама сега, ако победи Тамара ќе биде апла наместено!
Убаво кажа Кристина дека тамара не покажа никаква емоција во текот на цело финале...па како ке покаже кога знае женската дека ке победи и ич уво не и чуе.
Леле аман нека заврши веќе и да си легнам оти МИ СЕ ЈАДИИИИИ !!!! Ќе настапува уште некоја славна личност или конечно ќе ги дознаеме резултатите?
Значи ако победи Тамара наместено, а ако победи Даниел се како што треба.. хахахаха,Па нели сите прогнози,т.е повеќето беа дека наместено е за Лукјан да биде во топ3 ?? Или се заборави сега..
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: A.r.i.a, an4ii, ana-sweet, ana.8, AnaMKD, andrijance90, andromedae, angelina1, anichka94, anu6kaa, Barbie-mwa, BelieberYeahh, beliver, bleff, Butterfly-Girl, BV87, cacahuates, cansuuuu, chiquita1, chocolate...girl, cigarce, Cimorelli, coconaut, cooll, CrazyOne, Crucio, curious-doll, curlygirl, cute-32, despin4e05, DzingrlakaDzikica, elenna-GG, Elennaa, Femina-123, femina91, fifi16, FotoLina3, Golden, happygirl, IllA, Insatiable13, jagotka7, jbj92, K.Mari4ka, KalaV, kim.k, kimii, kmaja, krasivaa, L-a-r-a22, L.i.n.a.a, LaDyDoLl, lebarka, leighton23, Li0ness, LittleChili, livert, Loly77, lovemme, Luna91, m2m2m2, macigv, macka91, Magdalence, Mahidevranfan, Malinka16, malooto, Marick14, marina22mk, marta.99, mary1005, MaxyMax, MayDiamonds, mila.s, Mjauu, Mosquiita, Nana19, nikiiii, Paloma18, Primadonna, QueenN, rak1, Rose96, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, sadgirl21, Sanja9911, savana, Seashell31, shushu, SimplyElegant, skip, Sky-butterfly, SmilerGirl, Smizzy, specificone, suzann93, Sw3et.Ang3l, Tashaa, Taylor97, TeddyS, the1975, Toprak, tweety-tweety, vesna212, vetre, Viktorijaaa5, ViVacious, Westlife, xchocolatex, zan4etooooo и 226 гости Машалаа Ајде бе кажете веќе,неможам да дочекам!