Кхм, кхм, да не кажете дека после не ви кажав!!!! Јас погодив пола оскари х-фактор нема да погодам, пф Ајт така, и следен пат прво рипнете а викајте оп, значи зашто да биде наместено, кога човекот нема кој не го сака, скоро пола балкан беше со него. Ајт Даниел, само пеј али нека те поднаучат да збориш барем малку и топ си. И да не те крадат лопови и да не те манипулираат за пари, само тоа му посакувам. Заслужи.
Е сега на Даниел за гласањето гајле му,е ке си земе кола пари и сл Е нека гласа Македонија уште требаше гласање да организират на ниво на земја,од владата
Гледаш сега за кого гласаат србите? Па за подобриот пеач се рабира! Ајде сега да те видам речи дека србите само за Тамара гласаат Секоја чест, Даниел, заслужено!
Toooooooooooooooooooooooo бре Даниел!!!!!!! Прејак беше никој не можеше да му ја земе победата!!! Ќе беше преочигледно дека е наместено ако Тамара победеше, дури и публиката сакаше Даниел да победи!! Првпат во историјата на вакво регионално шоу да победи Македонец!!! Бравоооооооооооооооооо!
ФАЛА БОГУ ИМАЛО ПРАВДА НА ЗЕМЈАВА ЧЕСТИТКИ ДАНИЕЛ ЕДИНСТВЕНИОТ Х ФАКТОР ТУКА ЛЕЛЕ АМА КОЛКУ МИ Е МЕРАК ШТО ПОБЕДИ НЕЗНАЕТЕ
Јас би сакала да знам како се чувствува Барби во моментов???? Ова е за почит. Гушни го знамето зашто цела Македонија е со тебе! ОВА Е СЛОЖНА ДРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!