Конечно македонче да победиии конечноооо. Браво Даниел се исплака твојот труд кој го потроши за да стигнеш до ова каде што си сега! Честитки од се срцееее за тебе! Успех понатаму и многу срека!
Не било наместено. Ајде Македонијо да славиме. Да славиме имаме нова ѕвезда. ДАНИЕЛ Само што дознав мајката на Даниел му била 3та братучетка на дедо ми. Еј ама се израдував. Ова е уште еден доказ дека треба да ги следиме нашите соништа и да ги отствариме нашите сонови. Даниел кој што не го познавам лично цело време се тресев да не излезе, се препотив, а брат ми да беше на тоа место, немаше да гледам од страв. Ајде горди сме на Даниел, ни го обели образот и Македонец во нешто конечно да победи.
Знам дека не би требало да ги споредуваме ама пак ќе речам зошто заслужува.. МОЖЕБИ ГОСПОД НИ ГО ЗЕМА ТОШЕ, АМА ЗАТОА НИ ГО ДАДЕ ДАНИЕЛ. ГОРДИ СМЕ НА ТЕБЕ.. ПОБЕДО НАША!
Се очекуваше тоа,како што треба да биде.Ептен се радувам,си заслужи Даниел победа!! Пуштив солза на крајот,ме стигнаа емоциите денеска. Сега му следи блескава кариера,го има она потребното.
ПОБЕДАТА НА ДАНИЕЛ Е И НАША ПОБЕДА. Возбудена и пресреќна. Македонија слави. Сегаа мирно ќе спијам, како бебе. Еминче пукниии како балон.
Значи имало правда Мене сеуште не ми се верува дека победи Даниел, не знам за вас. Заслужена победа што долго ќе се памети.