1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. sara3

sara3 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    384
    Бρаво Даниел, κонечно заслужена победа!
    На почетоκот мислев деκа Тамаρа ќе победи и деκа е наместено , κога слушнав деκа е Даниел победниκ ептен се изρадував.:D

На Lovely93 и Elennaa им се допаѓа ова.
  2. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.307
    Допаѓања:
    41.459
    Јас искрено не очекував да победи Даниел зошто е македонец на балканско шоу, баш поради нивниот национализам, но среќна сум сепак за него.За мене тој имаше само одличен глас но ми ја нема појавата која треба да ја има една ѕвезда, да бидам искрена и малку антипатичен ми е,како и да е нека му е со среќа победата и нека реди успеси.

На fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  3. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Исто така и јас, не очекував дека ќе победи, поради тоа што е балканско шоу...ама ги зезна сите.
    НЕКА МУ Е СО СРЕЌА!

На Elissa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    435
    Мене би беше се исто дали Тамара или Даниел ќе победо и двајцата си ги сакам :D :D Ама баш се израдував кога кажаа дека Даниел победи И ФАЦАТА НА ЕМИНА НЕ МОЖАМ ДА ЈА ЗАБОРАВАМ :devil: :devil: :rofl: :rofl:

5. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Станувам наутро, се вклучувам на фемина и гледам вистина е не сум сонувала Даниел навистина победил. :D Иии многу сум среќна поради неговата победата, сега повторно си го гледам и си го слушам. Очекував да победи навистина бидејки заслужи победа најмногу од сите и неможе сите шоуа да се местенки. :D
    И тоа. Уште еднаш ќе кажам БРАВО ДАНИИЕЛ :inlove: :clap: :clap: БРАВООО :clap: СОСЕМА ЗАСЛУЖЕНО. :l: :l:

На iloveyou29, atala, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  6. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    212
    Имавме сите фаворити некои испаднаа и во претходните лајф емисии но, нели сте среќни македончиња што токму македонец победи?
    Конечно му се насмевна среќата на едно скромно и поштено човече.
    Сега се останува во рацете на Даниел. Да се надеваме дека ќе ја оправда поддршката што ја има и ќе ја има од сите независно македонци, срби, босанци :)

На atala, LittlePinky, Elennaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. m.m.5

m.m.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    8
    Браво Даниел, само успеси понатаму. Најзаслужена победа,немаше конкуренција,единствено он беше константен немаше лош настап. Балади и брзи песни, на англиски ,српски,македонски.Глас,однесување на сцена,харизма. Браво!

Супер што победи,се радувам за него само да не се случи она што продукцијата сака,да пее песни што они ке му ги изберат и да го контролираат ептен. Се надевам ке се бори за себе,нема да слуша други,до сега супер карактер покажа посебно со изборот на песни во финалето,покрај секакви предлози од фановите он ги избра песните што најмногу му лежат.

Браво момче македонче 8) :*:

На atala и Elennaa им се допаѓа ова.
  8. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Намерно не се уклучив синоќа,знаев дека мислењето тешко ќе се постнеше,и у право сум била,затоа сеа да си кажам. :D

Најпрвин БРАВО за Даниел,гордост е за Македонија.Победата беше повеќе од заслужена,а конкуренцијата голема.
    Тамара пееше исто прекрасно,ама ееееееептен е онаква ладна,камен.Маид не знае ништо друго да пее освен песни од рангот на Чолич,Хари Мата Хари и Лео Мартин.Тоа НЕ Е пеач.Глас има,да,ама само за да не речам кафански песни.
    Даниел баш се покажа,и пријатно ме изненади.Не очекував дека ќе победи(иако гласав 6 пати),ама ете,ме израдува. :D

На Someonespecial и 1209 им се допаѓа ова.
  9. Mosquiita

Mosquiita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    663
    Дечки јас да прашам дали ке има дочек за Даниел нешто во Скопје илии ? :D

10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Е де, сите не очекувале. Ако толква количина на народ гласале, нормално дека ќе победи. Реално гледано сите го поддржуваа, не само Македонците. Неговата фан страна фрчи со коментари од секаде, чисто се сомневам дека на страната на Тамара се случувало слично нешто. А и самата Тамара си кажа дека највеќе фанови имала од Македонија. Повеќето за неа гласале ради реда. Србите и не ја сакаа нешто нај нај. Нема врска тоа со Србите, не може да поништат гласови... Ако никогаш до сега не сме победиле на некое вакво шоу, не мора да значи дека било местено. Туку се чувствува дека овој пат, највеќе го поддржуваат сите и дека е достоен претставник. И покрај тоа што потенцирам дека ова не е натпревар меѓу државите! Туку ај кажете, на кое било друго шоу, сме имале ваков претставник? Што е пар екселанс, туто комплето?
    Да не сум прочитала друг коментар, во врска со тоа! Дека Србите биле националисти и слично. :!: :D

На Grejsi, Someonespecial и Sky-butterfly им се допаѓа ова.
  11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Што фанови има бе онаа црекалото :@ одвратно нешто само писка кога ќе пее,сите натпреварувачи барем по еднаш ми оставија впечаток со некој нивен настап таја ниту еднаш :puke: како стигна до финале незнам не ми е јасно...

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Со душа чекам Даниел да направи албум со свои песни, и секако едно концертче да организира, ќе се изнаскокам и таму ќе ја исфрлам среќата за неговата победа, бидејќи синоќа немав каде ќе ме направеа нездрава. :wasntme: :rofl:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    БРАВО за Даниел!!! Вчера растури! Ептен ми направи мерак што испеа песна на Роби и на Тоше, одличен избор на песни, одлично ги испеа, заслужено победи.
    Тамара сеуште не сфаќам како стигна до финале, не ми е јасно кој гласаше за неа!?!? Вчера ептен исфалшира, ниту една емоција на покажа, требаше втора (после Лукијан) да испадне, а не да биде втора.
    Маид беше мој фаворит (после Даниел, се разбира!), одличен беше, требаше да биде втор. Иако пее само на српски, има многу моќен глас, харизма, одличен е на сцена!

Пак ќе кажам БРАВО Даниел!!! :clap:

На x-MajaEsposito-x, Elennaa, sanja.burgundy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.891
    Допаѓања:
    4.896
    https://www.facebook.com/events/654141757986622/ јас ова го сретнав на фб :)

15. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Браво! Ние сите си знаевме дека Даниел си има талент и дека X-factorот е во него, само не бевме сигурни дали тоа ќе го препознаат сите други. Не дека е наш, ама стварно си го бива човекот. Многу сум среќна што во едно вакво шоу каде што никој не очекуваше, победи најдобриот.
    И како се радуваше на крајот леле, срцка изгубена, не знаеше кај се наоѓа. :D :l:

На atala и Elennaa им се допаѓа ова.
  16. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Се гордеам на тоа дека премногу бевме сложни како нација барем за првпат!!! Како што видов немаше човек (така се зборот) што не испрати барем една порака за Даниел!
    Браво и за нас,а најголемо браво за Даниел!

На Elennaa и Elissa им се допаѓа ова.
  17. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.152
    Допаѓања:
    17.615
    Полно ми е срцево што на крајот победи правдата. Многу се изнервирав на почетокот со тоа фаворизирање на Тамара :puke: Награда сред емисија како она најдобра ќе има настап на Егзит , а другиве карти да ја гледаат :x Тоа не беше доволно па и интервију со мајка и , брат и .... (а семејствата на другите никаде ги немаше). Нејсе, најважно е тоа што најдобриот кандидат од почетокот до крајот си победи. :inlove:

18. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.805
    Допаѓања:
    88.575
  19. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член