1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.805
    Допаѓања:
    88.575
    На MarchelineAmaru, leighton23 и Elennaa им се допаѓа ова.
  2. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.301
    Допаѓања:
    22.590
    Многу радост ни донесе бре Даниел. Денес сите зборуваат за него, сите некако исполнети радосни, сите го гледале вчера. Со сите што зборнав сите изгласале за него, и јас исто си гласав како и секој пат. Браво само напред. Само за убави работи нека не гледаат нас македонците надвор од државата. Нека си знаат сите со кого си имаат работа :) , не сме ние шала мала. Имаме таленти на сите страни.
    Тамара катастрофа е, едно не личи на жив човек друго нема харизма и стил за пеење ама ич. Маид е одличен ама Даниел овој пат си ја заслужи победата.

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sexycatt

Sexycatt Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2014
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    8
    Огромно БРАВО за ДАНИЕЛЧО (така го вика син ми). Очекував да наместат Тамара да победи. Среќна сум за нашата сплотеност и конечно еден Македонец да победи. Горди сме со тебе душичке наша. Најемотивен дел ми беше кога ја пееше The hardest thing се изнаплачав. ТЕ САКАМ!

На atala, Elennaa и Someonespecial им се допаѓа ова.
  4. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.099
    Допаѓања:
    163.518
    Леле не ми се веруваше, и јас мислев дека ќе биде наместено за Тамара, ама имало правда. :rock:
    Посебно беше чувството на крај, се расплакав од среќа. :inlove:
    Браво!!! :party: :party: :party:

На iloveyou29, senza.parole, atala и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.590
    Допаѓања:
    2.410
    Скоро погодив :) Најбитното е дека имаше правда, реално Даниел најдобар беше. Многу пријатно се изненадив, бидејќи очекував се'. И секако дека го подржав колку што можев, пратив 1 порака пред првиот пресек, 1 порака пред вториот пресек и 2 пораки за во дуелот со Тамара. Се надевам дека ќе падне во добри раце и дека ќе му направат убави песни :) :l: :l: :l:

6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Го гледам и се ќезам, од шеска до шеска. Сестра ми ме прашува што ми е?
    Па како може да не ми е ништо?
    Алоооо! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ме дрма нешто. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=K0qWcnnO3Ro
    Откако ги изгледав и видеата од вчера, видов дека Кристина стоела додека пеел Даниел.
    А бе срцка е жената. Си знае она.

На Isabel, mileystar, Someonespecial и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Florenca

Florenca Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    44
    Браво за Даниел . Заслужено победи . Навистина уживав од почеток до крај на ова шоу.
    Кога останаа во дуел Даниел и Тамара помислив " ете наместено е" или " нема шанса Србите да гласаат за нашиот од патриотски побуди , Тамара ќе победи ". Но за среќа ,
    голем број од другите држави го поттиснале патриотското чувство , па реално гласале за најдобриот.
    Бидејќи без гласовите од другите земји не верувам дека ќе собереше доволно гласови само од нас за победа . Истото го мислам и за членовите на жирито . Од самиот почеток застанаа зад квалитетот и си останаа доследни до крај без разлика кој од која држава доаѓа. Е кога го видов Даниел завиткан со знамето , навистина излегов од кожа. Како да не знаат од која земја е Даниел па еве да покажеме. Не верувам дека било кој друг да победеше ќе го направеше тоа. Комплекси. Па дури Снеже трча со знамето па ги гушка и Жељко и Даниел :?: Уште еднаш ке потенцирам среќа што од другите земји гласаа за талент и квалитет а не за земја. Многу успех му посакувам на Даниел , верувам дека може да направи голема кариера , но сепак без добри хитови целава еуфорија брзо ке спласне. Се надевам дека ке има добри понуди на песни и во секој случај патот му е отворен за успешна кариера. :clap:

8. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.317
    Допаѓања:
    28.930
    Искрено мислев дека Тамара ќе победи. :) Ама ептен сум среќна за Даниел. Малку ми е криво за Доктори, ама ете. :D

Битно Јафа Кејкс се изнајадоа. Особено Илма :devil: :lol:

9. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
    Девојче Х фактор е за кој подобро и поубаво пее а не за кој има повеќе фанови.Ајде раздели ги Доктори еден по еден да видиш дали некој го има истиот квалитет на глас како Даниел ;)

10. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Уште неможам да се изнарадувам :D

На Natali.3, Elennaa, Anna-Banana и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Каков народ сме ние ? ЃУБРЕ !
    Сите синоке на фб статус дека се радуваат што победил, дека е македонска гордост и незнам што
    а денеска веке почнаа критките

даиел бил Белограѓанин
    се умилкувал на жељко за наградата
    ја обрукал македонија,
    и ненам што веке не

па и јас да сум и јас ке одам в белград кога тука неможе да просперира ке оди детето кај сака и доста се глупирате, стока народ љубомора !

На x-MajaEsposito-x и Primadonna им се допаѓа ова.
  12. ilenaki

ilenaki Популарен член

Се зачлени на:
    20 мај 2012
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.297
    Воопшто не ми се веруваше дека Србите ќе дозволат некој од Македонија да победи, никогаш претходно не се случило така да многу ми е мило што Даниел победи :rofl: . Изгледа имаше убедливо најголем број на гласови и ќе беше брука ако не дозволеа да победи.
    Па дури и во салата кога праша водителката што мислат за Тамара, а што за Даниел се виде каква е реакцијата на публиката.
    Даниел заслужено си победи, само тој беше комплетен таму, криво ќе ми беше ако победеше Тамара толку ми беше некако безлична и без харизма , никако не одговараше за победник на вакво шоу.
    Некој да ми каже кој беше фаворит на Марија Шерифовиќ? Јас следев преку Интернет и преносот беше ужасен, стално сецкаше па баш кога требаше да одговори не слушнав што кажа

13. rak1

rak1 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    45
    така е и јас размисувам како тебе. Кај нас нема иднина за ништо, а не пак за музиката.. А и нормално дека треба да му се заблагодари на Жељко па да му беше Емина ментор (ја сакам Емина но ги упропасти нејзините дечки со песните) немаше сигурно да победи.. Немаше да биде фер ако не го гушнеше Жељко, ментор му е, тој го донесе до победа..Таков народ сме ние не ме ни изненадува.. Љубоморни души.

На Eci15 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.627
    Накрај се испадна добро,нашиот Даниел победник..радости :rofl:
    На оваа Тамара многу и е 2 место.Восочна фигура ништо повеќе со вештачка насмевка и уште она да ја направеа победник.
    Маид е далеку подобар од неа освен пеачки квалитети има и човечки што е многу важно за еден пејач.

На Elennaa и QueenElena им се допаѓа ова.
  15. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Нај емотивниот момент ми беше кога го прогласиа за победник и која ја запеа песната Маид дојде и го бакна и додека ја пееше песната гу бакна сите а на крајот го фати жељко за рака и победнички му ја крена раката . Браво секоја чест

На iloveyou29, Elennaa и Neytiri им се допаѓа ова.
  16. Ane10

Ane10 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    143
    И јас размислувам како и вас па и зошто мора да пее во мк кога овде нема да успее ништо во оваа држава каде и да пее тој е македонец тоа е најбитно,ако има големи шанси да си успее во други држави зошто пак да не овде сигурно нема да види кариера глупостии за тие што зборат срам да им е

17. Makeup

Makeup Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    50
    Дел од вчерашната атмосфера во живо од Комбанк Арената. (извинете за квалитетот на сликите но со мобилен се сликани) Мило ми е што имав моност да бидам дел од ваква прекрасна ноќ. Мило ми е што во Македонија имаме прекрасно суштесто :lol: како Даниел кој знае да не претстави и да не направи најгордата држава. Мило ми е што човекот даде се од себе за бескрајно сите да не израдува. Најеомитивен ми беше делот на самиот крај кога со сите учесници ја пееше The Hardest Thing се изнаплакав :D . ТЕ САКАМЕ ДАНИЕЛ ПОБЕДАТА ТИ Е И ПОВЕЌЕ ОД ЗАСЛУЖЕНА! :inlove:

Прикачени фајлови:

На Elennaa, atala и LittlePinky им се допаѓа ова.
  18. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.424
    ДАНИЕЛЕ БРАВО. Синоќа беше фантастичен, кога ја пееше на крајот се виде колку си возбуден. И треба да бидеш. Македонија се гордее со тебе. 2 милиони народ го победи цел балкан!!!

И оставете ги негативните критики и подбивања. Секогаш ги имало и секогаш ќе ги има. Луѓе сме, никогаш на сите нема да им биде погодено, секогаш ќе има некој што ќе мрчи.

19. April87

April87 Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    451
    На Mrs.Carter, atala, Sky-butterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Даниел беше убедливо најдобар од самиот почеток, но мислев дека нема да победи бидејќи Тамара беше (пре)многу форсирана.
    Изгледа продукцијата навистина се засрами па реши да не ја мести работата. Затоа и Тамара доби (утешна)награда и учество во Exit. :D
    Сепак страшно фалшираше. Дури и на оние настапи кои и беа добри имаше многу грешки.
    Плус нема некој јак вокален опсег. Ниту високи, ниту ниски тонови може да пее.
    Можеби вредеше што не' држеа цела ноќ, м? :?: