Илма кажа не го напишала таа коментарот за Eмина,ако е така ,Eмина е подетинеста што воопшто не ја прашала ниту новинарите.Kако и да е,има време да напредува ,има прекрасен глас,само се согласувам за нејзиниот стајлинг,треба да изгради свој стил и претерано се шминка за нејзина возраст.Искрено,ја разбирам како се чувствува ,и да дете е и нормално да и е криво кога излезе пред самото финале на шоуто.А како ја избрка продукцијата Бркович,невиден срам За мене,Даниел си е најдобар,и нека си се дружи и понатаму со Aлекса
Менталитетот ни е таков Гледам на фејсбук само некој коментари. Да не го земеше Даниел знамето сите ќе плукаа, не е Македонец ова она.. и сега и кога го зеде,пак да се плукало Колку да не е без ич.
Да,да сега кај и да е треба да дадат во живо на сител од аеродромот.За нас фановите на даниел организираа и превоз.За жал,јас не можев да отидам многу касно дознав.
Не потсетија на финалето.... Баше е супер, само микрофонов што му цецка хехех. Моментално на тв Сител.
Боже боже боже СВАШТААААА !!!!!! ОД ОВИЕ НАПАЛЕНИ ОСМО ОДЕЛЕНКИ ГОПОД ДА ТЕ ЧУВА !!!!! Човекот иде се поздравува со нив они му рипаат на грб и пискаат како да некој да ги..... СО ИЗВИНЕНИЕ но ова е претеризам што го прават.... Имаат ли родители со себе ДЕВОЈКИТЕ да видат малку како се однесуваат ? Даниел не скокаше така како победи и не пискаше како овие ДЕВОЈЧИШТАНА !!!!! На возраст од 14- до 18 години ... Со кого јас тоа го делам воздухт ?? Плачат се трускат како да умрел некој па пружи рака фино лепо гушни го ако можеш ама да му рипаат на грб и да пискаат како да горат во пламен ? Ауу не многу грозно ... Оно ете зошто досега во Македонија не победил никој ! Пу пу скраја да е . Даниел со лесно нека ти е !!!!! Спасете го човекот, измкнете г набрзина од таму оти ке се онесвести хаха.... Можеби и не му не му е јасно какви су то људи ? Човекот е навикнат на културни луѓе во Австрија но ова му беше добро изнендување... ВО МОМЕНТОТ ГЛЕДАМ ЕДНА ПЛАЧЕЕЕЕЕ СОЛЗИ РОНИ КАКО МАЈКАИ ДА УМРЕЛА , НА ЦЕЛ ГЛАС ПЛАЧЕ БЕ ЛУЃЕЕЕ АКО ОСВЕСТЕТЕ СЕ СТОПИРАЈТЕ ОВИЕ БРУКИ ДА НЕ ГЛЕДА НАРДОТ БЕ АЛО . ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ЈА ИЗБРУКАА ДЕВОЈКИТЕЕЕЕ !!!! РЕДАТ,. ПЛАЧАТ УШТЕ ДА ЗЕМАТ И ОД МОСТ ДА СКОКНАТ.... СЕ НАЕЖИВ ОД СНИМКАВА И МИ СЕ ГАДИИИИИ ! МИ СЕ ГАДИИ ! С....Р....А....М....О.....Т...А.... И ДОБРЕДОЈДЕ ВО МАКЕДОНИЈА ГОРДОСТ НАША
Ова со плачењево мислам не е ок. Јас разбирам се, солзи радосници од возбуда, но ова пиштење и коси кубење како да пречекуваат некој починат. Срамота! Го јавнаа човеков хехех од сите страни. Тој кутриот како глувче некое, на сите им возврати со внимание и љубов-Култура дечки тоа е. Една девојка пак раката ја пуштила и го милува за рамо хехех да се увери оти е човек. Не можам Снежана да ја сфатам никако. Го прашува татко му на Далиел- Дали Вие нема да работите ако Даниел има успешна кариера и тој Ве финансира ( во овој стил беше )- така рече Даниел во едно Интервју. Боже хелп ми...... Од толку прашања можни што може да му се постават на човекот, таа го прашува дали ке дадете отказ од работа и чекате Даниел да ве издржува. Брука брука. Павле колку културен и одговори баш на убав и пристоен начин-Нема да дадеме отказ никаков до пензија, после пензија ке видиме што ке се случи. Му посакувам Даниел да има успешна кариреа и дека имаат еден убав и пристоен живот и дека не е се во пари и слава. Мислам вакви банални прашања не доликуват да се прашуват и спомнуваат воопшто. Дали Даниел ке им помага финансиски на родителите, тоа е нивно лично и семејно прашање. Нема никој право да се меша во приватен семеен буџет или нивниот сопствен џеб. Снежана оди скрисе тамо некаде.
....мене ме интересира кога снежа ќе добие отказ и како уопште ја добила работата....свашта ... ..даниел има некоја ѕвезда факт.....99% луѓе да ти се наклонети е реткост навистина
А ти од каде знаеш дека се осмо одделенки?Имаат право и да плачат и коси да кубат тебе сигурно нема да те прашаат.
КОЈ Е ПРОБЛЕМОВ СО ДЕВОЈЧИЊАВА?! Кога ги гледавме со мама и тато бевме вакви. Too much беше тоа со плачењето и молењето за слика. Ме потсетуваше на тоа кога молат за лајк на фејзбук. Мама вика една од овие да ми беше ќерка ќе видеше што ќе и направев кога ќе ми дојдеше дома. Како не им беше срам, па сите ги гледаат на тв во живо беа, мислам ОК е да му бидеш фан, али да рипаш по него и ќе го задавеа бе. И јас го сакам, ама не до толку да идам таму и да се бламирам.
ДЕВОЈКО СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА СВОЕ МИСЛЕЊЕ... А ТИ АКО НЕМАШ СВОЕ МИСЛЕЊЕ НЕМОРАШ ДА СЕ ПРЕЧКАШ СО ДРУГИТЕ ! ШТОМ ТОЛКУ ГИ БРАНИШ СИГОРНО И ТИ БИ ГО НАПРАВИЛА ТОА ДА СИ БИЛА ТАМУ
Па не е бламирање ако се отиде таму и да се поддржи човекот. Само не разбирам зошто само тинејџерки имаше да го пречекаат? Победа си е победа како и за Даниел, така и за кошаркарите, а и за ракометарите.
Прво,ДЕВОЈКО,смири си ги хормоните,и како што секој има право на свое мислење така и тие имаат право да плачат, да корнат коси или да врискаат.Не е твоја работа.
Не напротив. Бламирање мислев кога рикаа и плачеа ко магарици, а за тие што беа мирни секоја чест. Сакав да одам, ама помеѓу тие таму срам ми е да застанам. Ние секако го поддржуваме, тој е нашата ѕвезда веќе. Таков глас еднаш во 100 години се раѓа.
Боже,кога почнаа да плачат,врв беше. Ке го издвојам девојчето „Те молам една слика,те молам.“ па овој Даниелчо „Јас ке ти ја пратам,јас!“ Боже,какви лигавешки од тинејџерки.Како му рипаат,да се нема срам. Сешто.