Вечерва Маид и Урош + уште некој од Х Фактор (го држат во тајност) доаѓаат во Штип. Се надевам Маид ќе направи одлична атмосфера,и токму затоа и одам
^ Јас бев. Прво пееше Урош,па Маид. Ќе искористам прилика да кажам дека Урош си нема појма од пеење.Цело време фалшираше и го грешеше текстот. После кога настапи Маид,атмосферата се смени од корен.Човекот знае да го забавува народот,забавен е и знае да направи шоу. Се на се,убаво беше.
Да бендот веќе не постои..Сите членови на доктори објавиа на фб дека се растурија но секогаш ке останеле другари бла бла..Некој од членот сакал да пеј сам соло и зато то била причината
маид пееше многу добро но сепак добро е што победи даниел но некако во скопје београд како женски глас да има :/
Се согласувам. Маид има многу добар глас, прејак ми е...А Даниел, го обожавам. Не знаете колку сум опседната со него иако во таа песна некако ми е чуден неговиот глас, СИТЕ други му се ПРЕЕЕЕУБАВО испеани. Има нешто во човекот што зрачи секој пат кога ќе се појави, дефинитивно...Ахх, да си го земам за дечко не ќе биде лошо Фантазии мои!
Јас само ќе кажам дека по Пиво Фестот во Прилеп увидов дека Маид има невероватен глас, и знам дека по ова шо ќе го кажам ќе има многу реплики Ама не можи никој да ми го смени мислењето. Многу сакав Маид, ама многу сакав да победи И ајде каде се песните шо ќе ги снимаја да ги слушниме
Маид е пеач само за на овие простори...додека Даниел е светски, тоа е разликата. Требаше барем 2ро место да земе а не онаа Тамара, ама тоа е.
^ Да бе, ако гускана Тамара ја биваше за нешто, што не ја викнаа на Пивофест неа, а а? Или ќе го фати Тамарчето трема од толку гужва.... епа не е секој за на сцена.
Аманте бе луѓе. што ви згрешила толку Тамара па толку хејтање. А сите заборавивте на почеток како велевте „алал да и е на девојката што толку убаво пееше...“ бла бла бла. Еве пример: И после: Па ако не друго, дај одлучете се барем.
Не ми текнува,статијата беше за Жељко, дека нема да биде судија во наредната сезона и воедно пишуваше дека во мај ќе биде. Ако го најдам сајтот ќе го постирам. Едит: Во март било,не во мај.. http://hitportal.com.mk/Show_Bizz-detai ... oksimovik/
Супер беа вчера кај нас Маид Алекса Лукијан, Тамара не дојде болна била, како и да е супер беше со предобро одбрани песни, прекрасна забава напраја. Јас си се сликав со сите 3-ца