Да да, све нешто нејзе и се дешава, све таа е болна, све таа паѓа у несвест, грев... антипатична! Се уби од глумење невинашце и жртва
^Aии и Даниел беше вчера.Не сум од оние сонцињата,ама си го сакам.Инаку незнам колку забележавте Даниел цело време долу се држеше.Му беше расипан патентот од фармерките.Бараше игла и конец.Инаку омилен момент од синоќа ми беше,кога Маид ја запеа Зошто си ме мајко родила.И кога ја запеа сите ние кои порано учевме во ист клас,се погледнавме и умревме од смеа(ни беше химна на класот).Ауу се зачудив јас колку ли е само подебел Лукјан од на телевизија :^.А и Алекса колку е повисок и колку поголема глава има. И како за малер сликата со Алекса ништо не се познава.
Во концертот во Бт мн мн мн беше убооо. Алекса во живо е по висок и по убав.А на Лукијан не му бев фан пред концертот..А после концертот само негови песни слушаммм.. А кога Маид излезе на сцена и почна да пеј внесе неверојатна атмосфера.Многуууу беше убо на концертот..Да се пофалам се сликав со тројцата.. Дефинитивно Маид прво место требаше да земи !!!!!!!!!!!!
Мене ми се допаѓа песната на Лукијан,баш негов стил е.Има турбофолкерски елементи,ама добра е,солидна. Ме потсеќа на Саша Ковачевиќ во гласот.
Добар е добар, сладок е многу и има убава боја на гласот и дефинитивно му лежат вакви песни. И даа, го обожавам она негово „Ч“.
Од пролет ќе има нова сезона, Северина жири https://www.facebook.com/XFactorAdria?fref=ts Спојлер За Северина прочитав на нет. незнам колку е точно
Пред малку на Сител видов дека пријавувањето за новата сезона на Х - Фактор е во тек!!! Пејачи пријавете се и со СРЕЌА!!!
Илма имала своја песна Ја ставам овде,во старава тема,затоа што Илма е од минатата сезона. Човек ќе си помисли којзнае колку години има,па е разочарана од љубовта па сега песна.