Аман овај Харис ич не го можам, јасно ми е дека е дете,ем то шо ми е мал, туку многу ми е онака не знам како да се искажам ко педерастичен ми е ептен, и дефинтивно не ми е јасно како стигна доттука.
А што овој самонаречениов водител дрнда толку? Или си умислил дека е и судија? Глупав. Јас Даниел и Илма ги чекам, од овие другиве не ни очекувам нешто повеќе од просекот.
Добро дали го приметувате Кики како ја прчи устата додека пееше Илма???Тоа значи дека е задоволен од изведбата Феноменално добро испеја Илма
Леле овој ама ми е антипатичен Алекс. И воопшто не ми е убав, очите му се некако неприродно оддалечени и како жаба ми е
уууууууу човече Алекса ме наежи, значи глас, изглед, шпанскиот акцент ЗНачи Емина дефинитивно си ја знае работата Најдобро сега за сега вечерва!
....го чекам Даниел,па и нека умрам! Само да не се посрами со муабетот.Даниел внимавај што и како зборуваш.
Алекса толку ми е антипатичен, прав лигуш, на секоја камера намигнува ко тикови да има. Сам се форсира дека е бескрајно шармантен, а уште бубуљици му искачаат. Гроу ап, мрзам вакви типови.
Од овие што поминаа, Илма беше најдобра. Очекувам и Кајмакоски да биде супер... Спојлер Всушност омилени ми се Даниел и Илма И другите не беа лоши, но...не се баш за да бидат победници.