Ана, се согласувам со тебе Како POU на глава да му се качил. Илма убаво испеа, ама со ова црвениов кармин ептен ушлакаа работата АЈДЕ ДОКТОРИ, МУШЕТЕ! Се чека Даниел ...Мислите дека ќе биде последен?
Фифи и Маринела се целосна утка. Подобро дома да ги пратеа. Гласовите не им одговараат, двете немаат допирна точка. Промашај им се групиве, освен можда девојчињата, имаат потенцијал. Даниел последен нормално, за да гледа Македонија до крај.
Јаооо боже, шта то види моје око чораво? Мене искрено целово шоу ми е мизерија, една Илма и еден Даниел вредат. Водителиве си се приказна самите за себе, овој предерастичниов, шо мисли дека е судија или водител? Мизерија, за Снеже нема да коментирам, селанка, се знај. Судииве излегоја најголема мизерија бе, па треба да кажите нешто, кај шо згрешиле да ги поправите, за нареден апт. А шо тие, само браво, супер, супер избор на песна...... Искрено не го гледав целото, така на моменти и еве сега ги гледав Фифи и Маринела. Леле мизерија. Упропастија толку добра песна. А судииве ко што кажав, браво, одлична изведба. Абе ајде.... Арно викав балкано не е за вакво шоу, ама кој ме слуша мене
Бојбендов колку ми се сонцки,зрачат со позитивна енергија..се гледа дека девојките полудуваат по нив,гарант ке продолжат. Даниел последен ке го стават,да се знае,десертот за на крај
Леле ови доктори ама се шармантни аууу,посебно марко и урош. Значи направија да не ги тргнам очите од нив додека настапуваа.
....и Даниел последен.. Тамара ми е одвртна кога прави некои гримаси и коси линии со тоа веѓите нејзини Инаку добра песна Кики избрал
H2O колку глупо испејаа... Мислам, не испејаа толку глупо, ама тие се просечни гласови, не се за на Х фактор Фифи колку антипатично се смее Како се изглупира кога го бакна водителов А и овој па... Како ме насмеа Ана-Банана со гомцето на глава Па баш така, не личи водител со ваква фризура Ај фризурата добро, ама и не го бидува... Досега само Илма испеа добро, другите се просечни Спојлер Аман бе луѓе што правите, додека да го испратам мислењево, 5 нови мислења И за претходното мислење беше така, само што имаше повеќе мислења Спојлер Сега додека го пишував ова уште 2 мислења
Леле, многу се променила Тамарава... Подобра беше онаа скромнава, со нормална фризура и емотивни песни... Сепак, убаво пее.
Тамара единствено првата аудиција и беше добра, после се изгуби некаде и не може да се пронајде. Од така природен изглед и ненагласен стајлинг, сега ја направиле како Лепа Брена. Па и песна тралалајка, со оваа песна ли ќе победува на Х фактор Оваа песна и некој што нема глас може точно да ја отпее, не знам што му се дешава на Кики со изборот на песните На таа емоција, Тамара ова да го пее, оваа требаше на таа Александра што не влезе од кај Кики да и ја даде доколку поминеше, таа сака внимание да привлече на таков начин. Не е ова за Тамара, нека се пронајде себе си каде е, а не да лута од една кон друга крајна точна..
Поглупав избор на песна не можел да напраи.Толку емотивна девојка, а и дал таква безлична песна.Кики како тргнал ќе му ги извадат први девојките,ќе ги упропасти.
Леле луѓе што им направиле стилистите на девојките Ко гнезда на глава да им ставале, катастрофални фризури, дури и јас подобри фризури би им направила, а и Илма бе па само 14 годишно девојче е, нема потреба од црвен кармин и еден тон шминка. Водителот е пародија сам по себе, ко да се заебава со целото ова шоу, само на Балканот го има ова, веќе испаднат кандидат да стане водител на истото тоа шоу, делува толку претенциозно, самобендисано што делува дури смешно, а и нели делува со ова дека има некои врски штом го ставиле тука, па можеле Лука и Јана да ги стават за водители пример, зошто баш овој арогантно антипатичен лик. Ниеден од кандидатите не ми остави впечаток, Алекса ми е прав лигуш кој што си мисли дека е симпатичен а баш и не ми е, Илма ми беше просечна, од неа очекував повеќе а најмногу ме разочара Младен, баш многу потфрли. Остана уште Даниел да ми ја поправи целокупната слика за шоуто и искрено се надевам дека тоа и ќе го стори.
На Кики му дадоа големи таленти, он наместо да ги избруси он ги зафркнува. Песнава мене никогаш не ми се допаѓала и реално не е за докажување талент и глас. Кристина толку реален коментар и даде, значи најреална ми е од сите во врска со коментариве А за стајлинзите нема да коментарам, тетки сите женски ги направиле-ТЕТКИ. Џабе фрлени пари, џабе, подобри и поубави беа сами кога се облекуваа и шминкаа. П.С Емина ме изненадува најпозитивно, Лукијван се гледа дека и е нај во срце, какви песни му одбира, секоја чест.
Да ама таа не може ништо..Бидејќи како шо знам Кики ја одбра песната..И Тамара како Тамара преубо ја отпеа песната..