Покрај Фифи и Маринела, па и Харис, овие 2-ца се најдоа на дуел. Ама тоа е, некој мора да испадне некогаш.
Прекрасно шоу, многу талентирани млади луѓе, вреди да се помине 2-3 часа пред телевизор. Браво за Даниел.
Ај не жалете за Младен има од што да вади пари професор си е нека си тера струката таму Мене ми е мило што Александра продолжи понатаму
ми стаса порака дека гласањето уште не е почнато, а веќе беше на средина изгласувањето кој да отпани...нз што му е на овие.
Многу се израдував за Даниел кога слушнав дека прв го кажаа!Има и глас и одлично се снаоѓа на сцена. Илма,и покрај тоа што нервира малку,сепак ќе кажам секоја чест за нејзиниот глас,како пее. Потоа,не ми се допадна пеењето на Маринела. Другите,сите ми беа добри на свој начин. Инаку,некако жал ми е што Младен отпадна,ама тоа е.
Кога рекоа дека Даниел оди понатаму,толку мноу се израдував . Тој е наша гордост,браво за него фаворити ми се тој,Лукијан и Докторииии !!!
Ја ко што разбрав, ќе се гласа до следната недела за овие 4-ца веројатно на фб страната, па следен вторник ќе кажат кој има најмногу гласови.
Младен Дури вториов настап му беше подобар од првиот... мн ми е криво. А оваа Александра се надевам дека другиот пат ќе отпадне, не можам да и ги смислам сите додавки, лигавења, гестикулации со муртење и сл украси иии се разбира, браво за Даниел!!