X Фактор Адриа (Сител)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Primadonna, Jul 5, 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 vote(s)
    74.1%
  2. Доктори

30 vote(s)
    4.2%
  3. Лукијан

26 vote(s)
    3.6%
  4. Маид

110 vote(s)
    15.3%
  5. Тамара

20 vote(s)
    2.8%
  1. butterfly4

butterfly4 Истакнат член

Мене ме изнервира она со Фифи и Маринела,воопшто не им се совпаѓаат гласовите.Секако секој со различно мислење,но тоа од нив ич не ми се допадна.

2. Marick14

Marick14 Истакнат член

Тој/таа/тоа фифи отиде даље само заради Маринела.

3. Golden

Golden Популарен член

Леле песнава е преубава насвистина.Не знам како порано не бил човеков приметен. :?:
    Текстот е супер а,гласот исто така.Многу ми се допаѓа. :clap:

Lolo5 likes this.
  4. tessie

tessie Форумски идол

И Младен и Александра беа супер на свој начин, да го тргнеме настрана фактот што физички не ни` се допаѓаат. Ако збориме за понашање на сцена, штом Лукијан остана човече, можеше и Младен да остане. Имаше многу полоши од него.

Ilinaaa likes this.
  5. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

6. Divajn

Divajn Популарен член

7. jessicaalba7

jessicaalba7 Активен член

8. Silver.E

Silver.E Популарен член

Браво за Младен, сепак на крајот навистина убаво се испонаша...

9. tessie

tessie Форумски идол

Jaс не се ни сомневав дека Младен поинаку ќе се испонаша. На вторите аудиции колку го провоцираше она слаткарчето или шо беше по струка, па он си остана ладен ко шприцер, а тој си замина дома уште тогаш.

Ilinaaa, Gioia and Lella like this.
  10. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Зошто кај мене ги нема видеава? :?:
    Го уклучив линков, и само едно видео има :|

11. Golden

Golden Популарен член

Кај мене ги има сите настапи во живо не знам кликни го линкот повторно или направи Refresh :)

LittlePinky likes this.
  12. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Attached Files:

Lolo5 likes this.
  13. Lella

Lella Форумски идол

Даде, како не даде, на Даниел беше странска. :D :D
    Мене па баш ми е криво што го сменија водителот, мене ми е интересно човече, ама нели на се’ мора да се приоѓа со навреди и мрчење. |( И јас да бев ќе си заминев. Ајде сега гледајте си го Влада Станоевиќ или и тоа ќе ви пречи. На се да се мрчело значи. Сега среќни сте!?

Ilinaaa likes this.
  14. jessicaalba7

jessicaalba7 Активен член

Lolo5, Ilinaaa and Golden like this.
  15. Domino

Domino Популарен член

A што се случи со минатиот, кој мрчел?
    Извинете, не сум во тек. :$

16. Golden

Golden Популарен член

Оној Славко кој испадна во групата на Жељко уште во Judges houses беше поставен за водител на Live настапите.Сите гледачи почнаа да мрчат дека бил за нигде и изникна вест дека има нов водител.Мене водителот ми е океј и колку што разбрав од продукцијата на X Фактор рекле дека водителот не го смениле. :)
    Мислам дека тоа му е лажниот фан пејџ. :!:

Lella likes this.
  17. The.Crab

The.Crab Истакнат член

x-MajaEsposito-x and LittlePinky like this.
  18. Primadonna

Primadonna Популарен член

Конечно да најдам време да си пишам коментар за некни оти имам доста за кажување. :D

Прво,водителот е ужасен.Од толку добри водители например како Андрија Милошевиќ,овој најдоа да го стават,ај нека си тера тоа актерската работа.
    Бината не беше толку лоша,ама сепак мислам дека требаа да најдат поголем простор.

Не ми се допаднаа коментарите на жирито,секогаш се повторруваа тие исти коментари :„Феноменална/ен беше“,„Одличен избор на песна,пофалби до менторот“,„Одличен стајлинг“.Некоја стручна критика не слушнав.
    Исто и стајлингот кај некои натпреварувачи не ми се допадна.Чист пример е Младен,пее сериозна песна а тој на сцена доаѓа со раперско капче,безвезално ми е.И да,црвениот кармин.Значи имаа скоро сите,освен Фифи,Маринела и Маја,исто и тоа не ми се допадна.

Незнам жириво кај го гледа тој „икс фактор“ кај Александра Бркович,мене нејзиниот глас ме иритира а фаците што ги прави се бонус.

Младен има страшен глас ама ич не е харизматичен,дури и на моменти ме нервира.Не ми е криво што излезе,иако повеќе бев за Харис да си оди.

Харис воопшто незнам како догура до овде,нема ни глас ни изглед за еден финалист на Икс фактор.Гласот му е во турбо-фолк стил,само за народњаци,сега сфаќам зошто Желката на аудициите му кажа да пее севдалинка.Се надевам дека во вторник ке излезе.

Женскиов бенд заедно се одлични,единствено плачката Катерина штрчи,нема ни глас ни понашање.Другиве се солидни,малата Теодора каков глас има,браво.

Илма е можеби премногу форсирана,но глас има.Не ја гледам како победник на факторов,од причина што нема никакви шанси за кариера веднаш после шоуто бидејки има само 13 години.

Алекса верувам дека го користи надворешниот изглед за да успее,а и добар е во тоа,еве пола од тинејџеркиве се напалени по него.Сепак се гледа дека го сака ова,кога пее внесува голема емоција,го приметив тоа уште на аудицијата.Не верувам дека ке излезе за скоро.

Маја не ја обожавам,мислам дека ја форсираат како Маринела поради татко и.Многу рамнодушно ми се однесува,а и не е некој преголем талент.

За Фифи и Маринела нема воопшто да коментирам,се е кажано страници наназад.Преисфорсирани се а Маринела е нула од талент.Се извадија оваа емисија,но нема за долго.

За Доктори искоментирав веќе,али ајде пак ке кажам.Прекрасни се,имаат некоја хемија меѓу себе и ме воодушевија со настапот во Judges' houses а и со овој.Ги гледам во топ 3,навистина заслужуваат.

Народов уште ги држи еуфоријата од Тамара од аудицијата,и си мислат ајде ќе растури сега.Ама не,гласот не и ништо посебно,дури и просечен и е.Лош избор на песна и стајлинг,а и веќе не е фаворит за победа како што беше порано.

Лукијан е голем талент,гласот на моменти ме потсеќа на James Arthur.Дечкото е многу талентиран,исто и него го ставам во моиве топ 3.Се надевам ке догура до финале бидејки заслужува.

За Даниел речи су сувишне,ГОРДОСТ МАКЕДОНСКА!

Морам да го искоментирам и жирито накратко:
    Emina wannabe Nicole.
    Zeljko wannabe Simon.
    Кристина и Кики за сега се добри.

Lolo5 and LittlePinky like this.
  19. alekce83

alekce83 Популарен член

Поради бројните лоши коментари, кои следеа по водителското фијаско на првата емисија во живо на поранешниот кандидат во шоуто Славко Калезиќ, продукцијата одлучи да го замени и наместо актерот да постави вистински водител, пишува српски Курир.
    Ова е новиот водител на Х Фактор Адриа

Го знам, водител е на Пинк и можам да кажам дека дечкото е профи и супер ќе се снајде.

Attached Files:

Lolo5 and SimonaTino like this.
  20. karina8

karina8 Популарен член

^^ Не е точно ова за Влада дека ќе биде нов водител. Останува Славко.

Lella and Ilinaaa like this.