Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    УФФФФ со задоволство ќе го гледам :lol:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    јас мислам дека славко не е сменет :?:

3. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    ^Од каде ваква информација дека Славко е сменет?

4. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    па погоре имаше некој објавено, дека поради лошите коментари од гледачите бил сменет. :?:

5. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    Jas vcera pa procitav nekade deka bil navistina vistinskiot profil na Kanye West bilo provereno ,a eve i ovaa statija ja procitav ......Познатиот светски рапер Кени Вест и вереникот на Ким Кардашијан ја твитна нашата нова пеачка ѕвезда Даниел Кајмакоски на Твитер. Твитот потекнува од вистински и потврден профил на твитер, така да нема никаква дилема да бил некој друг или Кени лично. Ова е само почеток на победничкиот поход на Даниел Кајмакоски а није сите ќе му стискаме палци. Сликата од твитот можете да ја видите испод...

1521800 557222247701497 1837460308 n.... E sega dali e vistina ili ne navistina veke neznam ,prviot pat koga ja procitav mislev deka e lazna bidejki vednas po nastapot na Daniel se pojavi ,ama pa se e mozno koj ke go znae

6. Bezzimena

Bezzimena Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    39
    Не е сменет Славко,ако е веродостојно ова

http://mondo.rs/a650389/Zabava/TV/Vodit ... vkama.html

"Mislim da se cela pompa digla jer sam jednostavno bio na visini zadatka", kaže Slavko. "Ja sam jutros dobio zvaničnu potvrdu produkcije da sam jedini voditelj X Faktora, tako da ja samo mogu da demantujem to što je Stanojević izjavio".

Се изнасмеав гледајќи ги клиповиве од бугарсково шоу,посебно од кастингот кога побара вода. :lol: Гревче,колку напреднал оттогаш. :)

Едит

На тие што не ви е јасно околу гласањето,тоа што Даниел го прочитаа прв не значи дека имал најмногу гласови,напротив веројатно и немал,го образложи тоа и водителот,а така е и во странските верзии на шоуво,дури често оние кои имаат најмногу гласови ги оставаат до крај во неизвеснот се разбира за да привлечат уште повеќе гласови. :!:
    И околу ФБ,аман заман човекот има само еден профил и една фан страна,онаа со над 100000 лајка сите други се лажни.
    Да,тој ја закачил сликата од лажниот твит на К.Вест веројатно како шега на своја сметка. :)

На Lella и Gioia им се допаѓа ова.
  7. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    582
    Многу сум разочарана од оваа првава емисија. Нема да зборам за водители, шминка, затоа што тоа е најмалце битно. Ама, да останат во дуел 2 кои се меѓу подобрите за мене е пропаст на шоуто. Маја, H2O и оние цурине(од кои плавушана глас не пушти и апла се гледа дека сакаат да ја прогураат) да се пласираат. Најлоши дефинитивно беа Фифи и Маринела, посебно Маринела, ама татица има пари па ќе платигласови.
    Не сум некое многу стручно лице за пеење, ама до толку сум музикална за да можам да оценам кој заслужува да биде во натпреваров. Луѓе без глас, луѓе со грб(пари) не им е местото тука. Ако веќе плаќаш за гласови, плати и направи и цел албум. Жалосно за оние кои навистина се трудат.
    Имаше и други кои фалшираа, ама она што се случи беше премногу очигледно.

На Anouk и Mei им се допаѓа ова.
  8. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Како се вика песната што ја пееше Илма?

И какво разочарување, ако некој не испаднал сега, ќе испадне следна или последна емисија.

9. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Sve će to, o mila moja - Bijelo Dugme илма оваа ја пееше ;)

На Barbica му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Mei

Mei Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    70
    Се согласувам со тебе,на Маринела и на Катарина (4U),местото не им е на Х фактор. На Катарина гласот не и го слушнав ниту во Judges' Houses ниту пак завчера,очигледно девојчево си се "шлепа" на останатите девојки од групата,а незнам зошто толку ја форсираат. Маринела беше очајна со својот настап но затоа е тука тате Џоле Џогани иако девојчево врска си нема од пеење,додека Фифи ми се допадна како испеа.
    За Младен многу ми е жал што испадна,штета и дефинитивно заслужуваше многу повеќе да оди понатаму за разлика од некои други.

http://www.youtube.com/watch?v=MtDNUJ47PTw
    Ја слушам и пак ќе кажам не,не и не. Не ми се допаѓа,ми пара уши. :)

На Sunshine88 и Gioia им се допаѓа ова.
  11. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Очекувам Фифи и Маринела да испаднат во следниот круг...
    И, очекувам Тамара да пее некоја балада...

12. Ajlinn7410

Ajlinn7410 Активен член

Се зачлени на:
    21 декември 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    8
    Од преѓе читам коментари и се чудам. :x :worried: :worried:hock:
    Зошто сите давате не убај коментари за шоуто.. :| :?:
    Ете например овој Славко што го викнаа добро сторија бидејки му изградија кариера :) ..Можеби е малку лош,ама то е то.Друго се согласувам со некои шо пишат за Кики дека имаше неубав избор на песни за девојките.И да кажам уште нешто :!: .. Харис не сакам да испадне не дека ми е фаворит , туку за то шо жал ми е за него..Инаку мој фаворит е Алекса :up: :inlove: ..

На Lolo5 и Lella им се допаѓа ова.
  13. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Пејџот не е лажен овој е официјалниот! Иначе ја ставил сликата секако како шега и за забава па кој е паметен ќе сфати нели :D Иначе не знам што толку им смета на сите водителот мене баш ми е ок,а тој па од Гранд и Пинк што наводно го контактирале е за никаде! Ама ај...

На Anouk му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Sweet-Mila

Sweet-Mila Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    30

На Кристина мислев.."накратко и го имам испишано името" :rofl: :tmi:

На Nephertiti му/ѝ се допаѓа ова.
  15. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.641
    Wow,прекрасен е! :inlove:
    Фала многу што си ги објавила :* , се утепав од барање, цел дел.
    Незнам колку е ова важно за Жељко ама гледам потенцира да се гласа, најверојатно нешто за подготовките за следното лајв шоу или е небитно.Во секој случај на следниве линкови треба да глсате, поточно да го оцените настапот на кандидатите на Жељко.Ова нема врска директно со шоуто но како што кажав ова е некоја апликација на Жељко.

За Даниел: http://zeljkojoksimovic.rs/?p=4736
    За Маја: http://zeljkojoksimovic.rs/?p=4733
    За Младен: http://zeljkojoksimovic.rs/?p=4730
    Се извинувам ако некој ова го објавил пред мене.Искрено не проверив, но сепак не е на одмет повторно да напоменам :)

16. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    На Mei му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Мислев дека е лажен бидејќи има многу лажни фан пејџови за него. ;)
    Како и да е не знам дали е твитот е вистински или не но,доколку пејџот е вистински очигледно е дека се шегува на своја сметка. :)

На Gioia му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Мое мислење е дека во финале ќе бидат Даниел и Илма.За понатаму немам мислење :lol:
    Фифи и Маринела дефинитивно следниот пат аут!
    Премногу ми е жал за Младен,и Александра убаво пее но премногу исфалшира кога ја пееше песната Nobody`s perfect.
    Патем зошто не ги читаат т.е ,,гласови од публиката,, а?

На Heartbeat му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Убаво рекол Мартин, зошто сите сега паѓаат во транс од Даниел кога истиот Даниел испеа песна на Охрид фест пред две години и никој никогаш не посака да ја слушне таа песна и да го слушне тој пејач

На Golden му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Само да не испадне како со Александар Белов.
    Додека победуваше во Операција триумф,сите по него, :clap: најдобар е,прекрасен глас...
    Ама кога се врати,друга приказна.Поддршката си замина.
    Затоа без разлика што ќе направи на икс фактор,кога сето ова ќе заврши,најмалку што можеме да направиме,е да не плукаме по него.

На EMA2 му/ѝ се допаѓа ова.