Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Кога треба да вратат еден од тие четворица? :?:

2. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    Во вторник ( т.е утре ) ќе кажат кој се враќа. :)

3. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Хмм..сакам Јана и Лука или Маид :D

4. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.687
    Допаѓања:
    22.807
    Малку ми е чудно што ги ставаат во ист кош за гласови индивидуалците и групите. Зарем нема за групите најчесто да има повеќе гласови. Повеќе фамилии, повеќе кругови на пријатели се во прашање...

На Bescheiden, Someonespecial и Daydream им се допаѓа ова.
  5. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Водителот нервозен беше заради што го исфрлија и му се пушти на Жељко. А и плус педер беше, машките сите ги испофаќа, а кога дојде до женските ниедна не допре.

6. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.877
    Допаѓања:
    171.226
    Now everything makes sense. Знам кој е Џогани, ама ужасно пеј, Фифи е далеку подобра. Кога гледав еднаш како пејат си прам „Што по ѓаволите оваа се мачи?!“

7. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.641
    Прашањево нема врска со темава ама ајде, за водици навистина ќе пеел и Даниел заедно со Жељко?Така наслушнав на ТВ за на 17-ти во Охрид

8. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    Мајка и е Слаџа Делибашич мислам по позната е од татко и.
    Ги погодија со Фифи некако си се шлепаат едната со другата :D

9. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Леле едвај чекам утре да гледам :) Иначе сакам или Маид или Јана и Лука да се вратат,ама некако повеќе навивам за Јана и Лука.

10. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.877
    Допаѓања:
    171.226
    Јас не ја знам Слаџа :lol: :tmi:
    Ама Фифи пеј ДАЛЕКУ подобро од оваа, ЈАС пеам подобро од оваа ... (а јас врска немам од пеење)

11. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Јас би сакала да се врати девојката чиј ментор беше Кики. Тој сакаше таа да продолжи но овај од Англија што беше го советуваше да влезе Тамара ;) . Не ми текнува како се викаше ама многу убаво пееше и таа заслужи да оди понатаму

На Ilinaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ivana63

ivana63 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2013
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    229
    Мислиш на Александра-Сашка (така ја викаа) шо ја пееше Skyfall од Adele на аудицијата? :o
    Да, и мене ми се допадна како испеа, и јас би сакала или таа или Маид да се врати назад. И Јана и Лука ми беа интересни, ама кога би бирала помеѓу нив двајца и помеѓу Маид или Александра, повеќе сакам да се врати еден од соло-пеачиве. А и Милош ми е фаворит. :$

Инаку, мене уште од почетокот Маринела не ми се свиѓаше како пее, дури и се чудев како ја вратија во бендовите, ама морам да признаам дека со Фифи се совпаѓаат подобро од тоа што очекував. И онака Фифи е далеку подобра од неа. :!:

13. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Мене се ми се чини дека работава со Илма ќе биде како со Tamera Foster.Највеќе прегледи на Youtube,премногу форсирање,премлада а премногу талентирана и на крај излезе.

Искрено девојчето почна да ме нервира.Никој од останатите натпреварувачи не кажа ништо кога ќе добиеше некој негативен коментар од жирито,само таа се бунеше.Па дури си кажа дека плачела,да ја сожалуваат. |(

На Hipster, Bescheiden, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728

Па тоа ти е.Толку слава не е на арно. И мене почна да ме нервира. Па повеќе коментираше отколку жирито |( Плачела,вака и било така и било... Па и со тоа црвениот кармин на ништо не личеше.Таква шминка на 13 годишно девојче не личи. Го уништија девојчето. Дека има талент има,ама треба да дојде 2-3 години покасно. Ова сега не ми се свиѓа.

На Bescheiden, eliesaab, Ilinaaa и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Од сите 4-ца шо се за враќање.
    МАИД! И никој друг.
    Најдобар вокал е од сите нив дефинитивно предобар глас, предобро движење на сцена, Заслужено.

https://www.youtube.com/watch?v=j2pGa1EURqk

Се ежам секој ден Одново и Одново...
    Само ако не влези Маид се ќе испотепам! :punch:

На mileystar, martinuska и Someonespecial им се допаѓа ова.
  16. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Да и јас мислам исто ,според прегледите на песните кој ги испеа на you tube гаран ќе го вратат,највеќе прегледи има
    И јас позитивно се надевам :D

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. jessicaalba7

jessicaalba7 Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    17
    Станав голем фан на Х фактор, од кога почнаа да го даваат кај нас. Знаев дека постои такво шоу, но никогаш не сум се заинтересирала толку многу за да го гледам некаде. До сега мислев дека многу добро организиран овој нашиот Х фактор, но кога на Јутјуб изгледав неколку видеа од Англискиот што беше сега, се разочарав од нашиот. Тие имаат Room Audition, потоа Arena audition, па во Bootcamp секој пее посебно. Сметам дека е предобро организирано. Судиите со коментари на место, а не како Кики го земам за пример, не знае еден коментар асален да даде. Се што ќе кажат другите, истото го кажува.

18. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    И јас се согласувам со вас дека треба Маид да се врати.Дефинитивно има некоја харизма барем јас така мислам а,има и најдобар вокал дефинитивно. :$

19. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Вчера натпреварувачите имаа концерт во Нови Сад,машала доста публика имало :o

lukijanivanovic Srecna nova godina.. :D Novi Sad veceras pre nastupa.. mali delic publike ;)

Едит:Daniel Kajmakoski liked Билките На Баба Рада Официјална Страница
    Има тука нешто..си водат бизниси со чаеви маеви :rofl:

Прикачени фајлови:

На Golden и Adi888 им се допаѓа ова.
  20. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Незнам зошто, ама пред да дојдат настапите во живо многу поинтересни ми беа.
    Истото ми се случи 2ра година по ред на Америчккиот Х Фактор. Се ги гледав навивав, си имав фаворити... И кога почнаа со настапите во живо некако како евровизиски настапи ми изгледаа во смисол на сценографија,облека, шмикни да неможе човек да ги препознае. Приказната се повторува, губам интересес за настапите во живо. Првата епизода покасно ја гледав бидејки не бев дома. Видов на кратко на јутуб само за Докторите и за Даниел. А моите дома обратна ситуација дури и смешни ми се колку се пристрасни навивачи се за Даниел, како навиваат, гласаат праќаат пораки. :lol:

Едит: Прееска на кратко фатив Фифи нешто кажа дека и оснесувањето на некои натпреварувачи се променило. Готово веќе помалку дружење нели што е нормално до некаде, и веќе почнале некои како конкуренција да се гледаат. Испагањето на Младен изгледа им дојде како wake up call. :!: