X Фактор - Србија (Сител) Ја најдов, не е оваа но сепак фала што си се потрудила http://www.youtube.com/watch?v=KnhQIjJYKaw на оваа мислев
X Фактор - Србија (Сител) http://www.youtube.com/watch?v=awkjaXnFHWo или оваа? Аха си ја нашла...не видов, во исто време сме го испратиле мислењето
X Фактор - Србија (Сител) А коа не сме биле...со векови кој живее тука боде очи и тоа се манифестирало во сите сфери на живеење... уште помалку ме чуди што доживуваме ваква дискриминација од Србите...историја е во прашање, не е од вчера појавата. Тоа е можеби требаше достоинствено самите да одбиеме да пратиме наши кандидати, али... тоа е тоа. И насловот ме буни...нели е X Factor Adria?
X Фактор - Србија (Сител) Еве и јас ќе го дадам мојот коментар за почетокот на Х Фактор Адриа.Бидејќи долго време сум фан на Х Фактор како шоу можам да кажам дека е Адриа е копи-пејст со Британското, па и Американското а тоа ми смета многу. Најмногу од жирито сум разочарана од Жељко.Можеби има најголемо искуство и слава ама не мислев дека ќе го копира Сајмон до толку.Буквално го копира во коментари, во фаци, во гестови.Мислев дека ќе си биде свој.До толку ми е ист па дури и во облекувањето. Јас Кристина ја знам од порано, и јас сакам нејзината музика посебно одкога почна да пее сама(без сестра и Александра).Супер ми е како за почеток, се гледа дека се разбира во тоа што го зборува и внимава да не навреди некого.Сега за сега можам да ја споредам со Паула Абдул која ја обожавав и беше во првата сезона на Американското Х Фактор. Мене Емина ми беше супер.Да се разбереме, Емина нема глас кузнае каков.Да, можеби по малку сака да биде Никол, но ми се допаѓа таа нејзина разиграност и покажување на емоции.А за тоа дека му побара на "Чола" да и бакне рака мислам дека погрешно го протолкувавте, јасно беше дека се зафркава и дека на крај ќе му даде Да. Мене Кики ми е сега за сега недоминантен и неприметлив.Коментарите му се кратки и јасно но не доволно за Х Фактор.Барем малку да внесе жар и емоции би било подобро. За натпреварувачите уште е рано да се збори.Јас како и досега барам некој што освен глас ќе има харизма и нешто што од прва ќе ме плени како и досега што сум си ги избирала фаворитите. Инаку не ве потсетија Јана и Лука http://www.youtube.com/watch?v=HB3kj7ro ... jp3fnL-srN на парот од Американското на Alex i Sierra? http://www.youtube.com/watch?v=Tpg7wuQps2A Добро Алек и Сиера се далеку далеку подобри од Јана и Лука Се надевам следниот четврток ќе си го најдам мојот фаворит
X Фактор - Србија (Сител) Морам да прокоментирам за жирито, посебно за Емина што гледам дека доста ја критикувате. Мене ми е баш океј, можеби не е најкомпетентна за да биде во жири, ама тука треба и малку шоу да се направи. Ете викате Кики е досаден.. може он е покомпетентен од Емина, ама сега смета тоа што е досаден и што коментарите му се кратки и тоа е тоа. Ако сите членови беа исти како него, немаше да биде интересно за гледање, барем според мене, сметам дека тоа што Емина го прави е шоу, нешто што сепак се бара во вакви работи. Кристина искрено не ја знаев од предходно, но вака од што ја гледав вчера океј ми е, опуштена, коментари на место.. Жељко навистина е пејач со големо искуство, добар глас но дека малку си се дигнал во небо - си се дигнал. Ама океј тоа е тоа.. Се вкупно, сите заедно ми се добра комбинација, буквално има од се по нешто
X Фактор - Србија (Сител) оо па јас мислам Емина а.к.а Никол дека е од Босна моја грешка па шо идат тогаш низ сите држави да праат аудиции еееееее бај д веј идолот коа беше Ноне беше само српски или?Зашо тогаш беше оној Александар во жири незнам дали ви текнуе ..а ни мене па некој нека ме потсети ако сака хахаа и највеќе ме нервира шо не ги даваат македонцине цели девојчето од Босна немам коментар ме расплака прв пат некој шо пее и симнувам капа толку мала а толку талентирана е така а за жирито шо знам од прва емисија неможам да проценам кој каков ке биде затоа потоа
X Фактор - Србија (Сител) ^ Да Емина е од Србија Нови Пазар. Абе што ме заебавате вие па на реклама гледам ќе има вечер?
X Фактор - Србија (Сител) Илма девојче, секоја чест ме остави без зборови, душава ми ја стопли Исто и Христина, Мања, Мартинијан, Алекса ми се допаднаа. Овој Перчоли убаво пее навистина, ама премногу го имитира Чола. И она: Што ти е Чола? Мене ништо, ама на татко ми му е... Судиите: И јас добив впечаток дека Жељко премногу сака да го имитира Сајмон, ама од друга страна си ја знае работата човекот. Емина пријатна ми е, симпатична, се гледа дека повеќе тера на шоу. Кики, тој другиот, некако многу повлечен ми стои, само да или не. Кристина некако највеќе ми остави впечаток, добро коментира, се е на место, секоја чест. Моментот кога му рекоа не на Перчоли, ја забележавте Снеже?? Кога викна еееееее
X Фактор - Србија (Сител) Чисто информативно Емина Јаховиќ е родена во градот Нови Пазар(Срцбија) но по националност е Босанка.Брати и се вика Мирсад.Не е ни битно тоа воопшто, битно е што навистина и јас сметам дека треба да има и наш претставник во жирито.Ете на пример-Калиопи, Влатко Стефановски, Каролина(некој што веќе е познат и во другите земји, а и немора да е познат.) Незнам дали се сеќавате дека на Балканскио Идол беше Александар Блажевски(нема да коментирам каков беше како жири) а исто така и во Операција Триунф иако имаше македонски натпреварувачи(Белов и Кристијан) за жал немаше Македонец во жири)
X Фактор - Србија (Сител) Па да од име и презиме се знае што е. Мое мислење е дека нема да победи ни Македонец ни Босанец ни Хрват туку Србин. Дали заслужено или не, ќе видиме.
X Фактор - Србија (Сител) ајдее а коа ке има нови и јас глеав сеа шо даваа да видам баш за нашиве дали ке има вакви или само на трчање па ке ги покажат или нема ич
X Фактор - Србија (Сител) да више коа идат по балкан на аудиции можело да има шо викаш некој шо е и кај нив познат
X Фактор - Србија (Сител) Супер, по 15 минути им посветија на Христина и Перчоли, а за нашиве Македончиња 20 секунди не можеа да одвојат. Шта речи ..
X Фактор - Србија (Сител) Кога сме веќе кај ова - штом Х Фактор Адриа ја имаат купено лиценцата за правење на ова шоу у воопшто емитување, мора да ги следи правилата кои се однесуваат и на британското и американското или било кое друго. Затоа сите се копија едни на други, почнувајќи од изгледот на сцената, па до сите останати правила за изведување на настапите и понатаму за избирање на кандидатите. Значи не е измислување топла вода, туку следење на правила на продукцијата, барем јас така го сфаќам тоа, нема зашто да ти смета