Леле оваа Александра катастрофа, не пее туку се дере и тие фаците што ги прави ајде нека си оди веќе еднаш.
Шминка ужас,стајлинг ужас. Емина вечерва како чудовиште некое ми е со косата и тоа карминот А за Кристина со деколтето немам коментар Лукијан беше добар. 4U за никаде. Фустаните воопшто не им стоеја убаво,а шминката...Мислам дека 4U треба да испадне.
Ајде и оваа сеа ќе рика. А како така си ги сместувале каде сакаат? Не е во ред тоа, се знае дека треба сите да си бидат сместени на едно место и да го имаат истиот третман. Глупости. Леле ова е болно за слушање. Како и гребе гласот, па фалшови ненормални, оф лелееее..
А што сега Кики и Емина се скараа? Оффффф мајко Снежо бруко невидена, шминка вам је била супер Не ги лажи луѓето. Александра просечна, не е мој фаворит Инаку морам да признаам некако Жељко секси вечерва многу Лелееее Маја многу не убаво ми пее некако, вреска ама зарипнато врескање, не убаво за уво.Додека па стајлингот ми се допаѓа многу.
Абе сега излегува како сите да ми се лоши, ама Маја ми е катастрофална. Ова не е пеење туку дерење, плус тоа што и англискиот и е лош и фалшира.
Зошто ли се толку лошо нашминкани? Тоа белото под очите,што треба да глуми хајлајтер многу ме нервира,ептен е креч бело и вештачко.
Не е фер, тој што ќе се врати автоматски ќе има поминато две елиминации. Не е фер спрема другите. Вечерва се толку лоши што ниту еднаш не слушнавме феноменално. Штом жирито ги критикува трагедии се значи. Леле детево. Дали се реални со шоуво?
^^ Да и јас мислам дека не е фер, то требаше да си го напрат пред да почнат Live настапите, и сега стварно нема да биди ок
Секако се е прашање на вкус ама мене Емина ми е многу поубава денес него минатиот пат, а Кристина има премногу изразено деколте, инаку се останато е многу елегантно. За разлика од нив кандидативе се очајно нашминкани, како кловнови, хајлајтерот блешти, како некој аматер од улица да ги средува. Новата водителка ми е многу слатка и е далеку поопуштена од Славко, зборува баш природно, неговото повеќе удираше на глума. Инаку уште не сум ги гледала сите ама се надевам дека Александра стварно ќе испадне денес. Створ антипатичен, па ни глас ни стас. Ужас невиден!
На Маја гласот и беше зарипнат, како страчка звучеше.Харис врска нема ни со Џастин ни со пеење нека порасне, па после нека пее. Тотално разочарана од сите досега...