Не ми е јасно, како биле потполно изедначени, а Александра оди понатаму. Изгледа пропуштив нешто да слушнам пошто ептен ми е галама во соба или стварно така кажа? И како тоа Маид ќе го видиме наредната емисија?
Ништо не е како што треба вечерва, дури и снимкава со звукот не се согласуваше. Жељко и мене ми се свиѓа сега како се справува. Си ја сфатил сериозно работата, си легна на брашното и супер е.
Haris voopsto ne mi se dopadna. Najiskreno toa negovo piskanje, nemozam peenje da go narecam, me potsekase kako koga nekoja baba ke kasla. ni Tamara ne mi se dopadna, ubavo I rece Zeljko. ajj da vidime sea fifi I manuela sto ke napravat... Izvinete za latinicava
Зооошто не го вратија Маид? Иначе до сега никој посебно ни ми остави впечаток... А водителкава и не ми е нешто посебно, можеле и некој друг-а
А јас цело време мислев дека само еден ќе се врати, и дека тоа ќе биде Маид. Слушнавте што кажа сега Кристина за гласањето од баражот? Жал ми е за Тамара, девојката навистина има нешто, ама никако да и ја погодат песната. Еве, овој пат самата си ја избрала и пак погреши. Ништо посебно не ми се до сега, ниту еден од натпреварувачите. Едвај чекам Даниелчо да го видам
Јас како што сфатив и Александра и Маид ќе се вратат, Александра ќе почнее со пеење од вечерва, а Маид од наредна недела, што ми е многу несфатливо и неферски. Инаку до сега никој не ми остави пријатен впечаток, освен сега Фифи поприлично пријатно ме изненади, штета што е со Маринела.
Леле ова Маринела ама не ја бива и не ја бива, Фифи сама да беше подобро ќе постигнеше Инаку да и Александра и Маид се враќат изгледа Јејјјјјј за Маид
Јас сакав да се врати Александра зашто Кики згреши кога реши Тамара да продолжи. Стварно не ми се допаѓа како ја испеа песната на Зана минатата недела, а оваа недела беше уште полоша. Само не разбрав дали и Маид ќе се врати. Би било супер и тој да се врати зашто пее одлично
Леле кај вас колку е понапред, вие ја коментирате Тамара, јас уште немав ја гледано.. Сега викате Александра поминала, јас уште Тамара ја гледам. Дека гледам на нет и касни многу изгледа. Се чувствувам како од Марс падната кога ве читам Инаку да си кажам за Тамара имаше само една светла точка-аудицијата, од тогаш на стара слава се провлекува. Башка стварно како да не и е гајле за публиката и првиот пат исто си кажа, јас сум задоволна, демек шо ме занима за вас дали сте. Па и стајлингот се перјава, ја направиле Благица Павловска. Не знам што и се дешава, или биди природна девојка, или биди со стил перја и шљокици. Она треба да се бори за себе, да биде тоа што е. Па и менторот и е ист, мене ми се чини дека и Кики баш го брига за се. Му викаат Кики најави го твојот натпреварувач, овој без уста едвај два збора ќе каже. А на Жељко и Кристина алал да им е, секогаш реални со коментари. И ако поминала Александра, тотална утка. Маид заслужи и беше најомилен. Ова не ми е верно..
^^^Па и јас така сфатив и воопшто не е фер девојкава да почне со елиминација од денес, а Маид од наредната недела...настрана моментот што не е фер и тоа дека покасно ги приклучуваат. кај имаат втора шанса па уште и додатни бенефиции има уз тоа. Многу лошо изведено од страна на организаторите.