X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Ќе го има :D

На DeepBlue му/ѝ се допаѓа ова.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.821
    Даниел нормално последен, да ја оправи на крајот работата. :lol:
    Докторе, ме болат нешто ушиве, ќе да е од фалш пеењето вечерва. :rofl:

На Polsko, Dog-lover, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  3. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Шо и згрешила Фифи на Емина,кога и честитаа роденден ни фала не кажа :?:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Ги обожавам докториве :inlove: Се им е погодено...стајлингот,песната :inlove: Како се сите усогласени.Браво за Кристина. За разлика од женскиот бенд ова е многу подобро.

5. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    ^^ Најверојатно поради тоа што на Емина и е утре роденден :)

6. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.040
    Допаѓања:
    10.445
    Вака така групиве најасални испаднаа од сите. Кај докториве еден само ептен фалшираше, ама барем звучеа на нешто. Девојките исте беа можеби и најдобри до сега. Па дури и кај Фифи и Маринела се виде некој напредок и усогласување. Овие другиве сами со себе не можат да се усогласат.

7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Јас па мислам дека не ја слушна :lol: Оти овие баш ја испулија Кики и Кристина и буквално Кики го видов каква фаца напрај :D

8. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.611
    Ххахахах,и ја тоа го приметив,па уште викам абе оваа не слушна дека и честитаа,па чекам да и кажат за да каже фала :D

9. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    Aleksandra ne ocekav deka ke se vrati.. Tamara super mi bese... Vo globala ne mi se sviga vecerva,iskrejno slavko mi bese podobar nz zasto ,site nekako se zbuneti, DOKTORI mi se najdobri za sega (samo nemoj da sum videla komentari deka se bleda kopija na one direction, I aleksandra brkovi mozebi na momenti pagase no glasam za nea vecerva,zosto koga ja gledam se ezamm .BRAVO ZA KRISTINA top pesni ima dodeleno !!!! Ajde DANIEL pokazi koj e najprenajdobar !!

10. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Реин ме изнасмеа :rofl:
    Иначе стварно зашто емина ни фала не кажа? Лета нешто во облаци таа..Добри беа докториве,ама Даниел се чека :D

11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Армин ко да е главен доктор на смена, а останативе се медицински сестри. :rofl:
    Можат да продолжат ко бенд и после шоуво, ко бендот на Операција Триумф само што тој пропадна, а соло сите се разотидоа.

На Espadrila, anuskaNESTLE, prettyliar и 7 други им се допаѓа ова.
  12. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Можеби сум чудна, но Александра ми се допадна како испеа. Подобра ми е од минатиот пат...
    Исто така, мислам дека има необичен, но добар глас. Се надевам дека ќе продолжи понатаму. :) Само треба малку да поработи на грдите фаци кои ги прави додека пее.

Маја, како што гледам има некој си не толку добар изговор...исто така прави и по некои грешки...На првиот настап не ми остави некој впечаток. Не пее лошо, но не мислам дека треба да биде победник... :)
    Ако го поправи англискиот (да не биде како оној на идол, „слабо е англискиот“) може да оди повисоко.

Харис ќе пее песна од Џастин Бибер? |( Ова само ќе направи уште повеќе да ги потсеќа луѓето на Џастин...лош, многу лош избор на песна...Многу, многу, многу, многу, многу (и не, не го копирам Жељко, го напишав ова пред тој да каже), лош избор на песна. Првиот настап на Харис всушност ми се допаднаи очекував подобра песна...се надевам дека ќе помине, па следната песна ќе биде подобра. :)
    А и изведбата не беше толку добра како првата...да не речам дека беше катастрофа.

Тамара...овој пат повторно катастрофален избор на песна, но многу полоша изведба...на моменти тотално се губеше и не ми се допадна.
    Очекував подобра изведба овој пат...но НИШТО.
    Леле, а очекував многу подобро да пее, една од омилените ми беше на првата аудиција...Очекувам да испадне...лошо се однесува, лош избор на песна, лоша изведба.... :( И, лоша, екстремно лоша шминка, како и обично.

Фифи и Маринела: На првиот настап подосадни не можеа да бидат. Овој пат, малку поинтересна и пожива песна. Маринела, сеуште грдо пее, да не речам, страшно пее. Фифи/Филип, подобро пее од Маринела...
    на Маринелава дефинитивно не и е местото овде...како вештерка звучи.

Докторите, добри. Почнуваат се повеќе да ми се допаѓаат. :)
    Прво, мислев дека ќе испаднат, но сега не би сакала тоа да се случи...
    Абе, какви добри? Всушност, браво! Одлични се, супер се! Во топ 3 ми се.

На Marossa, lovemme и LittleFairy им се допаѓа ова.
  13. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Морам да кажам НАЈДОБРИ за сега докториве се :lol:

На QueenElena и mileystar им се допаѓа ова.
  14. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Не и е вечерта нешто на Емина. Прво незнае ни фала да каже ама затоа е спремна сите да ги искритикува. Не дека не заслужија да им се укаже на грешките ама страшно ме нервира што е прва за да искритикува некој а овие нејзините кои што врска немаат од пеење како на пример Харис ги брани и ги велича мислиш стварно нема подобри. Биди реална спрема сите.

Со ова баражот каква каша попара направија, подобро никој да не влезеше а не вака. Од старт се фаворизираат оние што ќе се вратат и далеку полесно ќе им е.

Мене вечерва барем засега никој не ми остави впечаток. Сите фалшираа и имаа исклучително лоши песни. И во овој случај не треба Кики да го критикуваме затоа што Тамара сама си ја избрала песната, а и што се однесува до стајлингот нејзин сама си кажа дека иако на сите повеќе им се допаѓа кога е природна за неа поголем предизвик и било кога е со таков впечатлив стајлинг или фризура. Епа самата си го бараше, овојпат никој не и е крив. Мислам дека треба да излезе Тамара вечерва затоа што доста се провлекуваше на стара слава.

На eliesaab и Hipster им се допаѓа ова.
  15. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    И сега не сватив со Александра, таа е вратена од 4цата? :?:

16. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Не бе,денес рекоа дека и е роденден и со спотот што го пуштија и го честитаа овие од редакцијата,барем јас така мислам :lol:

17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Таја и Маид имаја изедначени гласој и изгледа 2-цата се враќат :)

18. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.611
    Само на Кристина групата,има напредок,другите сите наназад идат..Браво Кристина :D

На lovemme му/ѝ се допаѓа ова.
  19. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Харис и Тамара,катастрофа.
    Лош избор на песни,некако..воопшто не беа енергични.
    Тамара се повеќе ме изненадува,сеуште е присутна на стара слава,од аудицијата,дека песната од Адел ја испеа феноменално.
    Ама тука.. :x

На QueenElena и Polsko им се допаѓа ова.
  20. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Дечки кој пееше после Фифи и Маринела, само Доктори? Кај мене сега реклами има :@ А последно нив двајца ги даваа..касни многу, ама бар да знам до кај стигнал редот :?: