Кики и е ментор на Тамара. Кога увидел дека песната не и лежи, дека е катастрофа требало да ја советува, да и наложи дека и треба друга песна и да побара песна што ќе и лежи на гласот. А не вака, и мене не ми се свиѓаше песната, ама ај. Глупости. Место да им поминува тремата, да стануваат подобри, они само надолу одат. Кога веќе избрале ова да го прават нека најдат начин да се справат со тремата.
Продукцијава не знае веќе на кој начин да собере пари, па и квиз организираат за Самсунг галакси. Само ако има малверзации со гласовите пак.
Абе овие Уна и Снежана ке се испоколат која да збори Даниел јаготка на шлагот,ај ке видиме Боже дали тоа Илмава е со штикли?Иначе преубаво пее
Точно е ова за Тамара, а не он ја грди пред жирито. Требало да реагира на тоа претходно, а не да ја критикува демек ти си ја одбра. А он за што е, за украс
Поради лошите критики тој повеќе нема да биде водител, а оваа е една од водителките на Операција триумф
На што личеше тоа во бекстејџ. Оваа Снеже колку е смотана значи Па уште дозвола ќе бара на кој јазик да збори. Илма има исто лош избор на песна. Некако имав впечаток дека до пола настап не можеше да се опушти како што треба. Кики не го бива за ментор ич.
Не ми се свиџа како си се обукла. Му падна незгодно на Жељко кога го рече тоа. Илма се поучила, мирна си е, само фала, фала. Ајде Кајмаковски, покажи дека шоуво не е тотално срање.
Не можам да го смислам овоа лиглето мало Илма, уф колку сакам да испадне. Како шопка е денеска облечена.
А зашто ја облекле Илма како лазаренка Како тоа девојчето од млекото на Би Милк со плетенките е.. Со машна на врат, од елката ја зеле, нејзе и ја ставиле Па Кики вика на Кристина, пушти го менторот да си ја работа работата. Која работа бе човече, не се замараш со твоите кандидати, најдобри кандидати имаш а со прст не мрдаш за нив. Емина лигава е можда, ама 500% дава во таа улога, од ништо нешто направи, на скајп дремела по цела вечер да ги спрема.