Што им се случува луѓе со: стајлингов, шминкава, дали воопшто ги гледаат колку се испотени сите пред да излезат на сцена? Па ова е ужасно нешто!!!!!! Какви ли не шминкери, стилисти постојат во Србија, Македонија, ги шминкаат со АВОН??? Мислам WTF стварно, за срамота, толку убави млади и надежни луѓе а ги оставаат во вакво светло, срамота!
Пофалби за Даниел, а најмногу од се ми се допаѓа што си ја пее песната на свој начин и воопшто не се труди да го имитира Тоше.
Нешто многу смешно вечерва, м? Ми се чини дека едно време се воздржуваше да не прсне од смеење. Требаше малку повеќе емоции за песнава. Малку сум разочарана.
Не ми се допадна оваа изведба на Даниел. Нц! И чудно ми е, на српски пее, на мајчиниот јазик не пее...интересен феномен. Александра ме наежи, супер беше.
бравоооооо даниеееллл.... совршено...подобро неможе никој кој само ПРОБАЛ да испее песна од тоше .... само напред
Zeljko je nocas odabrao da Danielu dodeli pesmu na njegovom materom jeziku... Даниел е Македонец, не е Србин бе брате српски.. Јас овде наш јазик не слушнав.. И Емина да прекине да се прави дека не разбира македонски, очајна е