Одличен беше, алал да му е! Пееше од Тоше, ама воопшто не личеше на него. Ми се допадна тоа што си ја испеа песната на негов начин, не се трудеше да го имитира Тоше ни најмалку. А Жељко не знае дека нас мајчин јазик ни е македонски, а не српски?!
Даниел е подобар кога не збори. Се испобуни сиромашкиот. Врти, врти, ништо не кажа. Нека пее само и нека вика фала, доста е.
Даниел беше свесен дека не пее на македонски а Жељко го испофали затоа што пее на мајчин јазик. Дали Даниел направи грешка...?
Чекај, чекај. Матерњи језик? Жељко бееее, не ме разочарувај пак. Аман! Емина и ти ме нервираш. Крава те лижела по глава. Се изнервирав бе, у пм.
хмм слабо македонскиот,слабо се збуни,се гледа дека има огромна трема,помалку да зборува подобро ке биде.Долги реченици па и самиот накрај не знае што сака да каже. Инаку одлично испејано,многу ми се допадна.Пратев внимателно како кога гледам евросонг
Тешко ми е уште да слушам песни од Тоше, ама НИ ЕДНАШ не изимитира дел од песната. Немам коментар, во претходната не ме одушеви, ама сега лебдев, ја направи посебна песната, и едвај чекам да излезе клипот од настапот на јутуб. А Емина попрво научи турски него македонски.
Александра ја вратија за да пее или да стенка на сцена и не ги изговара до крај зборовите? Катастрофа