Ми иде преку ТV да му ја шлакнам на Кики. Толку да си ги уништува сопствените кандидати, како намерно да сака да ги исфрли. Тамара сама си бира несоодветна песна, девојче со глас како на Илма ја пее тралалајката Grenade а сега Александра која се враќа од бараж, наместo да се покаже со некоја добра песна и да си ги истакне гласовните можности тој и одбрал ваква песна. Катастрофа значи, страшно ме разочарува човечево.
^^^ Колку што разбрав на најавата Даниел рече дека ќе пее на македонски, а почна на српски. Можеби Жељко очекувал дека ќе си пее на македонски па затоа така му рече.
И оваа имала ист број гласови со Маид? Толку лесна песна пее и пак звучи катастрофално.Реков јас на убавина ќе се извлече.
Хаха Александра едвај се врати, пак ќе испадне. Ај што не знае англиски, ама од фалшот почнаа чаши дома да ми се кршат. Леле луѓе, пресмешна ми беше.
Колку се збуни Даниел дури не се ни одбрани. Жељко не знам што игра тера, ама нека му е на чест. Да беше матерни језик Еминче немаше да глуми вечно збунета кога Даниел ќе отвори уста. Инаку настапот ми се допадна, на свој начин ја изведе песната, без имитирање што е за почит. Александра е очајна, џабе ја вратија.
Леле,оваа Емина како им кажува се директно хахахахаха,катастрофален ти е костимот.. А,и Жељко леле,хахаха затка! И незнам,како може оваа да се споредува со Маид?!
И зошто ја вратија Александра кога фалшира у велико и се вади на изглед Кики ја свиѓа оваа, сега ќе ги батали останатите
Незнам стварно што му беше филмот на Жељко,на момент помислив дека така кажа мислејќи демек "балкански" јазик. Како и да е,на Даниел нема зошто да му се замерува.Човекот се испобуни
Ќе се извинува Жељко наредната емисија, се кладам. Кога ќе почнат да фрштат вести по порталиве за неговава изјава. Даниел ептен беше збунет, мислам дека не му ни текна на сиромашкиов кој му е мајчиниот јазик.
Александра: Не пеам на исто ниво ама можам друго да понудам, имам сценски настап.. Абе којзнае ти што понуди на некој од продукцијата за да те вратат ама ајде, да си ќутам