Зошто би трошела бурек на Снеже Лудо? Освен ако не е некој застоен и скаменет, па директива во глава. Јас не знам од кај да почнам кој сакам да излезе. Сите може дома да си одат, нека го направат финалето со Даниел и Бркович, овај, Илма, де.
Што бе Мала за депилирање брк, а не е мала на Х ФАКТОР да иде? Фифи како се бричи? Нејзе сите и љубомореле, па прошлата емисија како она имала талент, божји дар Бркоњо седи мирна, не си ни прва ни последна со талент. Па така де, фалбаџика една, и Даниел има талент па не се фали, баш е скромен и мирен. Денес има таленти ехеее, остани приземен да те видам. Јас не и го одрекувам талентот, ама човече нарцис си, ај на 14 замисли за 10так години, бркот накај носот ќе и расте од шо ќе си го крене ПС АБЕ НЕ МОЖАМ НИ ДА ВЕ ЧИРАМ, СО БРЗИНА НА СВЕТЛИНА ПИШУВАТЕ
Лудоо, да не случајно си се јавила кај Драган? Мислам кажи ако имаш вишок бурек. Јас вака вечито гладна... Кики почна да ми оди на живци. Мислам дека рекорд му е две реченици, да каже. На Шојиќ ме потсетува во веѓите.
еееееееееее, ма и ДРАГАН е боље избор, сега вака кога ми спомна Барем Сано сокчиња ќе донесеше Него, СЛАБО Сите се слаби, не дека Даниел е наш, ама сериозно е НАЈДОБАР. Абе толку е скромен и се, сериозно, чудо Мила звезда има, зашто и сите го сакаат. Ги пратам редовно, а на ФЕМИНА ДОЈДОВ ЗА СЕИРОТ
Ееее значи ме изнасмејавте со коментариве.Јас Илмиче уште од прва аудиција ја приметив дури и ја зумирав ама ај си кутам демек не е културно Не сум була единствена што ми смета. Сума сумаром денешново шоу КАТАСТРОФА!Почнувајќи со кандидатите, водителите во бекстејџ а и жирито имам чуство дека е испокарано меѓу себе. Аааааа Снеже си ја критикувавме цела вечер, ама не издржа, му кажа на Жељко
Се исплаши Снежа од бурекот, па одма го исправи Жељко. Мене водителкава ми е баш океј, симпатична е и природна.
Снежа: Даниел пееше на македонски јазик, ама во овој случај пееше на српски јазик, што значи нашиот мајчин јазик е македонски јазик Снежооо изгуби се да не те гледам
И наместо она Секулич мозеше да се врати или Милош или Стефан, бидејќи Секулич не ми пее баш нај нај, али што е то е....
Па зашто не јаде бурек, она ти е органска исхрана нешто, вегетира и 12 зрна интегрален ориз јаде на ден, мада тоа у друга тема.
Хахахах Жељко се напна. А зашто не читаат од македонската феминска заедница? Пффф, коментираме тука сто на саат, они за твитерџиите се фатиле. И сега испадна како ние македонците сме ситен народ и се фативме за тоа а не за пеењето.