Зошто влезе Харис???? И Тамара денес дефинитивно ја утна работата,навистина. Илма и Даниел ми се омилени,феноменални се! Едит:Александра Секулиќ влезе....ноу комент.А 4U-и тие заслужуваат да влезат,за Маја ми е сеедно.
Добро е, ќе има зошто да се гледа катастрофалново шоу и наредната недела. Кој сака нека излезе сега сеедно е. Мада убаво би било Бркович да е.
Па дали ние балканциве сме нормални????? Александра ја пуштија!!!! Не ми се верува... Сигурно овие мажиштава ја гласале да си ја гледаат.
Оваа Александра да не им платила на луѓево да глесаат за нејзе или што е работава? Инаку Даниел јееееееее ептен сум среќна
Хорда Бугари парадираа низ центарот на Скопје и никој "a" не кажа, ама важно кајмакон пеел на српски или македонски и одма "патриотиве" у груди се утепаа од мавање по социјалниве мрежи. Наздравје фб нацијо!!!
Штом Александра Секулич помина, догодина и јас се пријавувам. Многу сум убава тоа сигурно веќе знаете, а и малце подобро од неа пеам
Даниел јеееееес Став ме фати едно време,гледам никако Даниел да каже А за Александра и Харис немам коментар