Аман бре дали Секулич требаше да помини?!?!? Зарем луѓево кои гласале неаат слух да слушнат како пее господе ова не е можно , Даниел фала богу што помина !
Дај бе,кои се овие глупости !! H2O, оној мрсулко Харис помина и најужаснана Секулич, а девојкиве кои беа феноменални и Маја која беше дури и повеќе од солидна. Ова е стварно ужас.
Кога сме кај гласањево, по која логика на србите му е 20 денари гласот, а нас 40!? Од сител ги крадат, дека побогати сме македонциве можи, случајно да не тепа македонец (што и така не е можно), или што!?
Леле колку ужасно пее Маја. Мора да ја пратат дома дефинитивно. Добро бре, не можам ова со дишењево да го разберам најсериозно. Што е работа?
Оние кои најлошо испеаја први ги прочитаа да одат понатаму. Александра Б. кога пее некои чудни фаци прави и сите песни ги пее некако исто.Кога незе ја слушам како да ја слушам Маја Николиќ
Изгледа не посакував доволно да ја исфрлат онаа Тамара,па остана Мило ми е за Даниел што влезе одличен беше,жал ми е за Маја малку,а Харис вечерва не ми се допадна воопшто. Лукијан и Алекса беа супер.
Морам да се согласам со Емина за ова. Ужасни беа и двете изведби. Од двете зла помалото. Доста беше од Маја дефинитивно.
Хахахах, добра е Ана, добра и беше одјавава. Жељко и Маид ќе го има, нема само Даниел да биде. Да не беше Даниел дефинитивно немаше да го гледам икс факторов. Срамота е за шоуто, целава никаква организација, бламажа до бламажа.
Стварно не е фер.Маја си отиде,јаоо каде отиде светот Емина,драга ти стварно не си за овде,немаш ни П од пеење!!Онаа Александра влезе,стварно не ми се верува.Значи сите добри излегуваат.Катастрофааааа!!!
да, но затоа Даниел е најдобар. Инаку, да одлучував јас, „двобојот“ ќе беше помеѓу Тамара и онаа втората Александра.
Жељко остана само со Даниел, Кики со четири жени. Лекција, не им се мешај остај ги сами нека си бираат песни, ќути си купи си со дак фејсот